ELF Studio pirosítók

Kimondottan kedvelem az ELF Studio pirosítóit, bár a top 5 bejegyzésemben pont nem szerepeltek, csak említés szinten. Ennek egyrészt az az oka, hogy az első ilyen pirosítóm elég nagy csalódás volt (Mellow Mauve, ITT írtam róla) másrészt pedig ott tényleg olyan 5 terméket akartam bemutatni, amik kiemelkedően jók. Persze kíváncsiságom határtalan, és mivel a többi színről olyan jó mintákat láttam már sok blogon, így végülis még két másik darabbal bővült a gyűjteményem.

Igazából a Mellow Mauve-val is megbarátkoztam már, mert elvonatkoztattam a névtől :) A másik két újabb szerzemény pedig a Candid Coral és a Blushing Rose, mindkettő azonnali szerelem lett, mert teljesen azt a színt kaptam, amit vártam. Mondjuk a nevekkel kezdhetnének valamit, mert ez így kicsit röhejes: a korall nem korall a mályva nem mályva és a Blushing Rose névnél is kicsit másra számítanék... De mivel utánanéztem a színeknek, így nem ért meglepetés. A dobozban a két szélső egészen hasonlónak tűnik, de valójában köszönőviszonyban sincsenek egymással! 

 Mellow Mauve - ez egy piszkos barack szín, ami már szinte matt a sok használattól.
 Candid Coral - Korall? Hát nem éppen. Viszont gyönyörű barack, arany fénnyel, nagyon hasonló a pirosító-bronzosító duó pirosítójához.
 Blushing Rose - Ez is egy piszkos szín (talán ezért hasonlít a Mellow Mauve-hoz a pan-ben), méghozzá piszkos rózsaszín szintén arany fénnyel.

Az abszolút kedvencem a Blushing Rose: olyan pigmentált és sötét szín, hogy épp csak bele kell érinteni az ecsetet, és ez mindkét orcára bőven elég, fantasztikus. És ugye, hogy nem hasonlít a Mellow Mauve-ra? :)

Általánosságban azt vettem észre, hogy a pirosítók teteje jóval csillámosabb, mint sokszori használat után - mintha lekopna a csillámos réteg, aztán nem marad semmi. A Mellow Mauve, amit legtöbbet használtam, már szinte mattá vált, de azért nyomokban még felfedezhető némi csillám, bár leredukálódtak rendesen. Viszont teljesen matt szerintem sosem lesz, és nem is tudom, hogy van-e egyáltalán az ELFnél matt pirosító - eddig mindegyik típusból mindegyik szín csillámos volt (ráadásul arany csillámos), amit kipróbáltam.

Összességében én szeretem őket, a csinos kis kompakt nagyon táskabarát és szépek a színek is, igaz ajánlatos előbb utána nézni, hogy ténylegesen mit várhatunk egy-egy színnél. Az áruk egységesen £3.50

Kinek vannak még ELF pirosítói? Melyik színek?

6 comments :

 1. Nagyon vártam a bejegyzésed. Sokat vaciláltam, hogy melyiket rendeljem meg, de végül a pirosító-bronzosító duó mellett döntöttem, viszont biztos vagyok benne hogy legközelebb a Blushing Rose következik, nagyon szép szín :)

  ReplyDelete
 2. nekem csak a blushing rose van meg de imádom!:) biztos, hogy be fogok szerezni még többet is belőlük

  ReplyDelete
 3. Már olyan sokszor néztem őket, de még csak az olcsóbb pirosítóból rendeltem. Na azt imádom! Glow az árnyalat neve, most télre túl "nyárias". Csak a csomagolása gagyi.

  ReplyDelete
 4. Christy: a duóval abszolút jól jársz, szerintem az a legszuperebb termékük! :)

  Barbi: ugye? Hajrá, melyikeket nézted ki?

  Kole: a Glow nekem is megvan és ha a csillámok miatt gondolod nyáriasnak, akkor megnyugtatlak, hogy az összes többi is olyan :) Valahogy nekik ez a csillámos formula jön be mindig.

  ReplyDelete
 5. Nagyon kis szépek :) Eldöntöttem hogy nem veszek NARS orgasom-ot...veszek inkább helyette 6 másikat :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jól teszed! :) Nekem az Orgasm túl csillámosnak tűnik, és úgy összességében már elég unalmas is, mintha más pirosító nem is létezne náluk.

   Delete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!