BeneFit szerzemények - Sippin' n Dippin'

Már tavaly Krakkóban is nézegettem a BeneFit pultját, de sajnos rettentő drága volt minden, úgyhogy igyekeztem annyira nem nézni, nehogy belezúgjak valamibe (haha!). Viszont online azért csak kutattam a dolgaik után, és mivel az egyik slágerterméküket a Creasless Cream Shadow/Liner nevezetűt sokan jobbnak tartják a MAC paint potoknál, így elhatároztam, hogy szereznem kell egyet - mert nekem ezt látnom kell! 
És nem, egyáltalán nem a madaras csomagolás buzdított, á dehogy!
Viszont az áraikat még mindig sokalltam online is, mígnem találtam egy csodás weboldalt, ahol megoldódott ez a probléma: ez a http://cheapsmells.com. Itt egyébként rengeteg high-end és drogériás márka is megtalálható, viszont sajnos nem mindenből van teljes szortiment, sőt egyes termékekből is csak korlátozott színből választhatunk. De hát ha az pont van, amit keresünk, akkor kit érdekel, ugye? :) Viszont majdnem mindenre van valamennyi kedvezmény az eredeti árhoz képest, így pl. ezt a szemhéjfestéket 14£ helyett 6,60 £-ért vettem, illetve egy rúzst is bedobtam a kosárba, ami 13£ helyett 6,75£-ba került. Ez mindkét esetben nagyjából 50%-os kedvezmény, és ráadásul egyik sem kifutott termék, mert a Benefit honlapján is kaphatóak. Úgyhogy cheapsmells.com, bár most épp nagyon rosszak az árfolyamok, de érdemes visszanézni, ha erősödik a forint. Ja a szállítás pedig súly szerint alakul, én kb 2£-t fizettem, ami nagyon-nagyon baráti és még a rendelés napján feladták a csomagot, ami 1 hét alatt volt itt.

No akkor lássuk a szerzeményeket! :) A Facebookon kérdeztelek titeket, hogy melyikről írjak előbb, de döntetlen lett az állás, úgyhogy akkor jöjjön előbb a szemhéjfesték, vagyis a Sippin' n Dippin'!


Ennél édesebb csomagolást még nem nagyon láttam. A BeneFit termékeit amúgy is az '50-es évek bája jellemzi, többnyire babafejek és hasonlók vannak a dobozokon. Kutattam, hogy vajon mi a sztori emögött, de nem találtam erről semmit. Ha valaki tudja, akkor írja meg! :) Egyébként a kis rózsaszín kártya még ki is vehető, a hátulján pedig egy aranyos idézet van egy bizonyos Gabbitől, akiről nem igazán derült ki, hogy kicsoda...Gondolom ő a baba :) (Az idézet pedig: I never met a carb I didn't like.)
 
Ilyen a doboz teteje, madarak és színkód, illetve az oldala is látszik egy kicsit, ez megint másmilyen, sőt mindegyik oldala és az alja is különböző mintájú. Igazi kis mix ez a doboz!

 A madarak a kis tégelyen is rajta vannak, hurrá! 

 Itt ismét szerepel Gabbi, hát most már tényleg tudni szeretném, hogy ki ő! 

A külcsíny után a belső is nagyon szép, "peach parfait"-ként írja a hivatalos szöveg, és hát tényleg egy aranyló, barackos krémről van szó. Rögtön a MAC Rubenesque paint potja jutott eszembe, elő is kaptam, hogy összehasonlítsam őket.

Méretben szinte ugyanakkorák, a BeneFit valamivel kisebb, és könnyebb is. A Sippin' n Dippin' állaga teljesen ugyanaz, mint a paint poté, krémes, pigmentált, könnyű felvenni és ugyanolyan tartós, egész napot kibír.


És itt jön a varázslat: ugyanis a két szín teljesen megegyezik - és persze mindkettő csodás. A Rubenesque-t amúgy nem tartom a legjobb paint potnak, mert nehézkes feltenni, vagy legalábbis nem olyan könnyű, mint pl a Vintage Selectiont. És sajnos a Sippin' n Dippin'-nek is ugyanaz a baja: kicsit foltos, kicsit időigényes egyenletesen felvinni a szemhéjra, de megéri a szenvedést, mert gyönyörű, és a kék szemet nagyon jól kihangsúlyozza. 

Sajnálom, hogy pont ezt rendeltem meg, nem gondoltam volna, hogy ennyire hasonlóak lesznek. De mivel imádom a barackos színeket, azt hiszem nem lesz gond az elhasználással :) Plusz sajnos kedvet kaptam más BeneFit színekhez is, pl. a Birthday Suit, az RSVP és a Flatter Me is nagyon tetszik. Hajjjajjj....

Este jön bejegyzés a rúzsról is! :)

8 comments :

 1. Húú, nagyon tetszik, a weboldal is, lehet rendelek is innen! Szerinted ez gesztenyebarna szemhez is illik?

  ReplyDelete
 2. De szép, a weboldaluk tényleg csábító!!!

  ReplyDelete
 3. Waó :O ki gondolta volna...
  Szeretnék egy krémes szemhéjfestéket végre, a benefitnél is körbeszimatoltam, végre tesztet is látok :)) Kár, hogy ezen a weboldalon csak ez az egy féle van... ?!!

  ReplyDelete
 4. Nyuszi: szerintem igen, a barnához minden szín jól megy :)

  Samelike: igen, én már félve nyitom meg :D

  Tim Tim: én nemrég néztem, és akkor több szín is volt, de azoknál nem volt ekkora kedvezmény, csak a SnD volt féláras, a többieknél csak pár font. Szóval lehet, hogy karácsonyra kapkodták el őket és lesznek még :)

  ReplyDelete
 5. Szerelem első látásra :) Már meg is rendeltem

  ReplyDelete
 6. nagyon-nagyon szép. te jó ég :) jó, hogy itt olcsóbban lehet kapni, de a Ft most tényleg nem a barátunk ebből:(

  ReplyDelete
 7. dejoo:) de persze most nem jön be az oldal:@@

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!