BeneFit szerzemények - No competition

Az előző bejegyzésben megmutattam a Sippin' n Dippin'-t, most pedig a rúzsról ejtenék pár szót. Amikor rendeltem, akkor épp csak egy szín volt elérhető a No competition. Mindenképpen akartam még valamit betenni a Creasless Cream mellé és egy sötét rúzs jó ötletlenk tűnt (mondjuk mintha nem lenne elég). Gyorsan rá is kerestem erre a színre, és nagyon szépnek találtam a swatchok alapján is, úgyhogy jöhetett.

Ugyanolyan kártyás dobozban van, de itt egy másik baba a főszereplő: Beth. :) All's fair in love and lipstick. A rúzs a full-finish családba tartozik, ami közepestől az egészen erősig nyújt fedést, és krémesen, simán eloszlik az ajkakon.
Tök egyszerű csomagolás, kerek, amit én általában preferálok a szögletessel szemben. Egyedül ez a fehér minta furcsa nekem, ha csak tök sima fekete lenne és rajta egy BeneFit felirat, akkor nekem sokkal jobban tetszene. Meglátjuk mennyi idő alatt fog róla lekopni ez a fehér nyomat :)

 A színről amúgy azt írja a BeneFit, hogy "heathered plum" ezt nem is tudom hirtelen lefordítani, mindenesetre egy könnyed burgundi-mályva-lila keverékről van szó (létezik ilyen egyáltalán?). 

Bár végülis ez mindegy, mert imádom ezt a színt akármi is a neve, mert szuperül megy a hajamhoz :) A rúzs maga is szuper, egész tartós, és egyáltalán nem szárítja a számat (igaz, hogy én most már minden rúzst csak ajakápolóval használok). A krémesség is nagyon a helyén van, könnyű feltenni, és a második húzással gyakorlatilag teljes is a fedés. A finishe nem egészen matt, de nem is nagyon fényes, inkább valahol a kettő között van.

Olyan szép! Így a képen elég pirosnak tűnik, de a szám alapszíne egy kicsit változtat rajta és abszolút a burgundi-mályva vonal jön elő belőle. Ennyi pénzért nagyon jó az ár-érték arány is, örülök, hogy megvettem. :) Ha valaki szeretne, akkor ITT láthat egy effektes, telefonos képet, ahol ez van rajtam, de lesz természetesen rendes fotó is vele!

3 comments :

  1. wow, rég dobbant meg a szívem egy rúzsért, de ennek gyönyörű színe van. a csomagolás is nagyon tetszik. :)

    ReplyDelete
  2. Uhh, ez tényleg nagyon nagyon szép! Pedig annyira nem vagyok oda a piros rúzsokért... de ez... :)

    ReplyDelete
  3. De gyönyörű :) Ez még az én bőrömtől sem ütne el :)

    ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!