Wanted #20

Mondtam már, hogy imádom a madarakat? És a madaras designokat? Biztosan...Egy igazán nekem való márkán akadt meg a szemem, mégpedig a Green&Spring-en. Természetes bőrápolási termékeket árulnak, de találunk náluk hajápolókat és gyertyákat is. De igazából nem is ez fogott meg, mert ezt most már sok cég kínálja. Amibe azonnal beleszerettem, az a csomagolás. Szimpla, letisztult, igazi luxus érzetet kelt. (Illetve az áraikat elnézve ténylegesen is a luxus kategóriába tartoznak.) Minden tubuson van egy-egy édes, színes madár, illetve a szettek gyönyörű madaras dobozokban vannak. Hjajjjjjjjjjjjjjjjjjj. IMÁDOM! Kedvcsinálónak néhány kép a termékekről.  
Nem mintha mostanában ilyesmiket vehetnék, ez tipikusan az a luxus cucc, amit ajándékba szeret kapni az ember. Tény, hogy jól nézne ki a fa alatt, és biztos örülnék is neki, de egyelőre azt hiszem csak az álmodozás szintjén marad a dolog. A madarakat meg így képen is tudom nézegetni :)

Ki esett még szerelembe?

4 comments :

 1. Istenem mennyire aranyosak *- *

  ReplyDelete
 2. Nagyon szépek..de baglyot nem látok, pedig nekem ők a kedvenceim. *Chanel

  ReplyDelete
 3. Hááát az áruk visszatartó erő ,de ezek a cuki madarak...Mondjuk én minden állatot imádok :D

  ReplyDelete
 4. Jé, tényleg nincs bagoly, pedig ők is cukik :)

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!