Simple Thursday

Nem igazság ez a szürke idő. Még sminkelni sincs kedvem. Ma is csak ennyire futotta, csoda, hogy egyáltalán lefotóztam, mert igazából semmi különleges nincs benne, csak ami épp a kezembe került, azt használtam. Sajnos nem igazán jön át a szemhéjszín szépsége sem :(

Azért persze írok szépen listát is, hátha valaki kedvet kap ilyesmihez:

Arc: Missha Perfect Cover #21, ELF Cream Blush - Tease, MAC - Fleur Power pirosító, The Body Shop All In One Face Base
Szem: MAC Rubenesque paintpot, MAC Blacktrack Fuidline, Essence Smokey Eyes spirál, ELF Treat&Tame szemöldökápoló és színező - Ash
Száj: MAC - Hue rúzs, MAC - Perennial High Style szájfény nagyon halványan


Bónuszként pedig egy kicsit többet is megmutatok a felsőmből, ami a jelenlegi kedvencem. Ez egy hosszú tunika, fekete, és végig ilyen madármintás, szerelem volt első látásra. A madarak amúgy rettentő kéknek tűnnek így, amúgy inkább tengerzöldnek mondanám őket. Ha jobb lábaim lennének, akár ruhának is elmenne, de egyrészt ehhez most hideg van, másrészt pedig mindenki jobban jár ha én ezt csak szimplán farmerral hordom :) Egy kilós turkálóból van, így árat sajna nem tudok, de kb 2500 Ft-ot fizettem három felsőért, szóval mondjuk olyan 8-900 Ft volt. Hát a hülyének is megéri, és már olyan régóta akartam madaras felsőt (imádom a madarakat!)

Döbbenetes, hogy egy hét múlva ilyenkor már 26 éves leszek. Lélekben én még valahol 20-nál tartok, és egyre többször érzem azt, hogy szívesebben lennék még gyerek. Sok dolog, ami most fontosnak tűnik az életemben régen nem volt az, és ezt sajnálom, és szívesen visszamennék, hogy mai fejjel hozhassam meg a döntéseimet. Nem akarok itt nagyon filozofálni erről, csak úgy eszembe jutott. Azért persze jó lesz 26-nak lenni, a hat amúgy is szerencseszámom, ráadásul a jövő év is végre páros lesz, és 12, ami a hat többszöröse, tehát a csillagok együttállása abszolút nekem kedvez majd :).

11 comments :

 1. Előre is Sok Boldog Szülinapot Kívánok!
  Ezzel a dologgal nem vagy egyedül!Bár én csak 1 évvel vagyok tőled idősebb,de én is szívesen vissza mennék egy két döntést másképp csinálni:)

  ReplyDelete
 2. Én is boldog szülinapot kívánok, előre is! :) Én még csak 24 leszek, de mindig arra gondolok, lehet hogy évről - évre öregebbek vagyunk, de 26 is csak egyszer lesz az ember. Éld úgy ezt az egy évet, hogy csak egyszer adatik meg. :)Szóval a lényeg, hogy ne bánkódj a múlton, élvezd a jelent, bizakodj a jövőben! ;) Ja amúgy szép a szemhéjszín. :)

  ReplyDelete
 3. Szerintem nem kell ezt megbánni, minden tapasztalat jó valamire, azért vannak a rossz dolgok is, hogy tanuljunk, jobbá váljunk általuk:)
  Előre is boldog szülinapot!
  Szép a sminked, egy átlagos hétköznapra nem is kell több:) Ezt a ronda időt én is utálom, nappal is sötét van, semmihez sincs kedve az embernek, ráadásul sminket fotózni se lehet normálisan:(

  ReplyDelete
 4. Neked egy szavad se lehet, én 30 leszek hamarosan:) Na, ez már durva...:D

  ReplyDelete
 5. én nyertem :) 31 mindjárt!

  ReplyDelete
 6. én is odáig meg vissza vagyok a madarakért:P még annyi, hogy megint a szádat kell megjegyeznem:D annyira jól néz ki most is:))

  ReplyDelete
 7. Ha jól érzed most magad az életedben, a bőrödben, akkor örülj, hiszen ha úgy vesszük, a döntéseid (még ha néha rossz döntések voltak is) vezettek ide:)
  Nekem is volt bőven olyanom, de 29 évesen, illetve mindjárt 30, meg vagyok győződve, hogy így volt tökéletes az út amit bejártam:)

  Egyébként a nő az idő múlásával beérik, mint a jó bor, szóval csak pozitívan!

  ReplyDelete
 8. Én már túl vagyok a 26-on... :(
  Nyugi, nem olyan vészes! :D

  Előre is Boldog Szülinapot! :)

  ReplyDelete
 9. Köszönöm mindenkinek! :)

  Lehet, hogy kicsit negatív kicsengése lett ezeknek a gondolatoknak, pedig semmi ilyesmi nem volt benne. Nem bánok semmit sem, ahogy a dalban is van, hiszen nem az lennék aki, ha nem úgy történik minden, ahogy történt. Inkább csak egyfajta nosztalgikus érzés ez, hogy jé pár éve még ez meg az nem is foglalkoztatott, most meg igen....

  Amúgy meg tökjó, hogy hasonló korúak olvasnak engem, én abban a hitben voltam, hogy az olvasóim átlagéletkora 18 év. :))

  ReplyDelete
 10. Igen, kicsit csalóka, én például fiatalabbnak hittelek nálam. xD

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!