Revlon - Love That Pink


Már mutattam a héten az első Revlon termékemet, de egy kicsit még írnék róla. Igazából a Revlontól főleg a rúzsok érdekelnek, de persze egy pirosítóval sem lehet mellélőni nálam. :)
Az árnyalat, amit kaptam a 13-as Love That Pink nevet viseli, és azt hiszem ez az elnevezés nagyon találó. Ugyanis egy rózsaszín pirosítóról van szó, de egy hangyányi barack mégis van benne, ettől nagyon szép és természetes színné válik, amit imádok. 
A csomagolás szép és egyszerű és egy kis extraként egy apró, kiugró tükörrel is megtoldották a kompaktot az ecset mellett. Az ecset sem rossz egyébként, legalábbis jobb a minősége, mint általában az ilyen ecseteknek, végszükség esetén megteszi ez is, bár egyelőre nem látom ezt a végszükséget :)


 Így fest a szín maga, sajnos ennél jobb képet nem sikerült összehoznom, mert egyszerűen a világos bőrömön alig látszik. Vagyis látszik - pont ez a lényeg, hogy mennyire természetes, majdhogynem púdernek is tudnám használni - csak annyira mégsem, hogy kamera is lássa. 
Az állaga egy kicsit kemény az én ízlésemnek, viszont egyáltalán nem porol. Emiatt kicsit nehéz felvenni az ecsettel, ez nem annyira tetszik. A kedvenc párosításom mostanság pedig az ELF Flirt krémes pirosítója, majd rá a Love That Pink, ami szuperül letompítja a vad rózsaszínt - az eredmény pedig lenyűgözően friss orcák. Ez a kombó volt rajtam karácsonykor, és azt mondták, hogy ragyogok :) Az azért már valami, nem? 
Árat ugye nem tudok, mert ajándék volt, úgyhogy nem tudom, hogy összességében megéri-e, viszont nem tartom egy rossz pirosítónak, bár lehetne valamivel lágyabb az állaga.

Revlon, mikor jössz hozzánk?

1 comment :

  1. Sejtettem, h ez lesz vele, nekem is az említett okok miatt nem volt favorit a paletta.

    ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!