Nyereményjáték eredményhirdetésLezárult a karácsonyi játékom! Köszönöm mindazoknak, akik jelentkeztek, lájkoltak és megosztották, jó sokan voltatok. Egész délután a neveket írtam. :) A szabályosan jelentkezők száma 189 volt, sajnos többeket is kizártam a játékból, mert duplán jelentkeztek (természetesen azokat nem, akik jelezték, hogy entert nyomtak a kitöltés közben, vagy ahol látszott, hogy ez történt, mert először csak egy félig kitöltött kérdőív jött át, és utána a teljes). Így tartom fairnek, a játék kiírásában is ez szerepelt. Összesen így 1197 esélyt szereztetek.
A nyertes pedig nem más, mint:


Bridget, gratulálok! Kérlek írd meg a címedet minél előbb az emailcímemre (oldalt megtalálod). Ha holnap estig nem jelentkezel, akkor új nyertest sorsolok. Elnézést az ilyen szoros határidőért, de szeretném, ha megkapnád még karácsony előtt, és ehhez minél előbb kell a címed. Köszönöm! 
A többieknek köszönöm a jelentkezéseket, jövőre is játszunk majd! Még lesz egy évértékelő posztom is, amiben válaszolni fogok az ötleteitekre, kéréseitekre, illetve még többször is jelentkezem idén, figyeljetek! :)

5 comments :

 1. Gratula a nyertesnek! bár ez volt a kedvenc nyereményjátékom, imádtam a nyereményeket.. :( *Chanel

  ReplyDelete
 2. Én is imádtam nagyon, remélem meg lesz ilyen csodás nyereményekkel nálad játék:)

  ReplyDelete
 3. jjajjj,de nagyon örülök!!!!!<3
  köszönöm szépen!:)

  ReplyDelete
 4. Óóóó, épphogy lecsúsztam :(
  Grat a nyertesnek!

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!