Novemberi kedvencek

Nekem nagyon fura volt most ez a november. Sokat voltam otthon, vidéken, így oda csak a legszükségesebb dolgaimat vittem és főleg őket használtam. Aztán volt amiből nem vittem (pl korrektor, vagy a Lush Grease Lightning) így helyben kellett beszereznem őket, így került hozzám pl a Catrice korrektorpaletta vagy a Clean&Clear zselé. Így most azokból szemezgettem, amik nálam voltak, és tényleg őket használtam a legtöbbet.

1. MAC Bare Study paintpot - nem is tudom mikor vettem már, valami szomorú napon asszem (igen, én ilyen sekélyes vagyok, hogy a vásárlás felvidít). És nem is bántam meg, mert az állaga nagyon hasonló az imádott Vintage Selection-höz és ugyanolyan könnyű felvinni, és ugyanolyan tartós is. 

2. Bourjois - Lilas D'or pirosító - rá sem emlékszem, hogy hogyan került hozzám, vagy mikor, rejtély :D Viszont képes voltam minden nap feltenni magamra az elmúlt hetekben, és nem untam meg, szóval úgy gondolom, a továbbiakban is barátok leszünk.

3. Clean&Clear Quick Clear Spot Treatment Gel - nagy tanácstalanságomban vettem meg, mivel csak Rossmann és Dm állt rendelkezésemre. Elvileg 4 óra alatt halványítja a pattanásokat. A 4 órával azért vitatkoznék, de egy éjszaka alatt azért hatott, és tényleg halványultak a gonosz kis pontok. Ilyen szempontból ki is egészíti a Grease Lightning-ot, mert az inkább a kezdődő pattanáson segít, ez meg a gyorsabb leszárításban.

4. Blistex ajakbalzsam - mindig a táskámban van, és egyre többet használom, ez az időjárás azért már nem viccel.

5. Rimmel Kate rúzs 8-as szín - Tökéletesen olyan a színe, mint a számnak, csak szebb (vagyis my-lips-but-better). Jó az állaga, krémes, könnyű felvinni, nem szárít, nagyon szeretem. Mivel csak ő volt nálam, alaposan kiismertem :)

6. Model's Own Golden Green Beetle - nagyjából az egyetlen körömlakk, amit viseltem a hónapban, most nem volt sem időm, sem kedvem lakkozni. De decemberben már lesz! :)

7. Catrice Bare Necessity szájfény -Tökéletes nude színű szájfény, ilyenem még nem is volt. Semmi csillám nincs benne, úgyhogy hétköznapokra tökéletes. És tényleg tökjól hidratál, előfordult már, hogy szájfénytől kiszáradt a szám, mikor semmi nem volt alatta, hát ezzel még nem!

8. Catrice All Around korrektor - Sajnos nagy szükségem volt korrektorra, és erre nem is gondoltam, mikor összepakoltam a sminkcuccokat. Úgyhogy kénytelen voltam beszerezni egyet, és mivel sok jót hallottam már erről a Catrice darabról, így megvettem. Nem is bántam meg, mert tényleg jó, krémes, és egész jól fed, úgyhogy biztosan el fogom használni rosszabb napjaimon.

4 comments :

 1. Mennyire tartós a körömlakk ?
  Nézegettem valamelyik nap a webshopjukat de a végén nem rendeltem, egy kéket kerestem és szerintem már nem kapható.
  De ennek is nagyon különleges a színe :)

  ReplyDelete
 2. A Blistex és a Bourjois pirosító nekem is nagy kedvenc, szuper midnkettő, bár a pirosító felülete egy idő után nehezen kezelhető, kemény lesz sajnos, és nehezebb felvenni a színt.

  ReplyDelete
 3. makeupcakes, a bourjois pirosító felületét akkor egy kicsit meg kell kapargatni, és lejön róla a felső réteg - az a baj, hogy az égettte állaga miatt hajlamos felvenni az ecsetről a bör (elenyésző) olajtartalmát, de agy kis kapargatás segít. :)

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!