Karácsony után

Végre végre eljött a kedvenc időszakom az évben. Letudtuk a karácsonyi körberohangászást, úgyhogy lehet itthon relaxálni, készülni az évzárásra, várni az újat, átértékelni a dolgokat, gondolkodni a fogadalmakon. 
Ez most egy nagyon jól sikerült karácsony volt, mert egyszerűen nem görcsöltem rá semmire és mindent derűsen és vidáman vészeltem át, mert tudtam, hogy eljön ez a pár nap, amikor nem kell senkivel jópofizni, amikor nem akarok, nem kell nagyon főzni sem, akkor kelek, amikor akarok, és tényleg helyrebillen a belső békém. 
Amúgy a karácsony most olyan szempontból is nagyon sikeres volt, hogy végre mindenki olyat kapott, aminek nagyon örült. De tényleg mindenkin láttam azt az örömteli meglepődést, és semmi kínos műmosoly nem volt, hát EZÉRT éri meg az egész előkészület! :) Persze én is nagyon szép ajándékokat kaptam, pedig felét sem érdemelném meg. Sokmindenről tudtam, vagy sejtettem, de volt teljes meglepi is. Gondoltam, hogy a sminkes részét megmutatom itt is, mert hát egyre jobban terjed ám a rokonságban, hogy én itt mennyire sminkőrült lettem :)

Csoportkép

A háttérként szolgáló kép egy könyv: Sminkvarázs, amit a barátnőmtől kaptam, és már első átlapozásra is nagyon tetszett, de még el kell mélyednem benne. A Revlon pirosító szintén tőle van. Már nagyon régóta fáj a fogam a Revlon termékekre, mivel a kedvenc külföldi bloggereim állandóan dícsérik őket. Sajnos nálunk nem kaphatóak, de Németországban igen, úgyhogy kaptam egy kis ízelítőt, persze most még jobban akarom őket! A Benefit cuccokat pedig hát lényegében magamtól kaptam, vagyis csak annyira, hogy én rendeltem meg őket, de azért ott voltak a fa alatt :) 
Lesz mindenről írás, mert ezekről tényleg érdemes! :) 
Sokan írtátok, hogy jó, ha olyanokról írok, amik itthon nem kaphatók, és ezzel én is így vagyok. Azt gondolom, hogy egy Essence cuccot bárki meg tud nézni, és el tudja dönteni, hogy kell-e vagy sem. Viszont ma az ebay és a webshopok segítségével szinte bármit megszerezhetünk, úgyhogy igenis kell írni arról is, ami nem kapható az itthoni boltokban! :)

A végére pedig még két dolog, amit kaptam, és hát mondhatom, hogy a legnagyobb örömet szerezték, bár egyik sem sminkes témájú. 
Beléptem végre az okostelefonok világába, mégpedig ezzel a helyes kis darabbal:

A fenti kép is ezzel készült, és most már tudok a telefonról netezni is - nekem ez kb maga a megváltás, mert évek óta vágytam egy wi-fis telefonra. Plusz az érintőképernyő csodáit is megtapasztalhatom végre, pár nap alatt rendesen beszippantott ez a világ! :)
A másik ajándék pedig ő volt, a teljes szemkikerekítő meglepetés:

Egy Kindle! Néhány félévvel ezelőtt volt egy órám, ami kizárólag az e-olvasókról szólt, és én nagyjából azóta vágytam rá. Ennél praktikusabb dolgot el sem tudok képzelni jelenleg, több, mint 1000 könyvet vihetek magammal bárhova egy könnyű kis gépen, végre olyasmit is elolvashatok, amit még antikváriumban sem lehet megtalálni és hiába fanyalognak sokan, hogy elveszik az igazi könyv élménye, én ezzel nem tudok azonosulni. Sokszor sajnálom a pénzt könyvekre, és sajnálom a fákat, amik ahhoz a töménytelen mennyiségű papírhoz kellenek, amit a nyomdaipar igényel, úgyhogy abszolút telitalálat ez a kütyü. Biztos, hogy többet fogok olvasni jövőre, még fogadalom sem kell hozzá :)

Hát így telt az én karácsonyom, remélem nektek is szuper volt és mindenki degeszre ette magát sütivel! :)

13 comments :

 1. nálam is ilyen telót hozott a jézuska..:)

  de a revlon és benefit termékeket elhagyta valahol!:DD

  ReplyDelete
 2. Nekem Xperia mini prom van, nagyon jó kis telefonok ezek, használd egészséggel :). Látom a képet is már a telefonnal csináltad, Fx Camerával :D

  ReplyDelete
 3. Nekem is X8-asom van!Szeretem!És az ebook olvasó is nagyon jó!Szintén birtokolok egyet!A sminkes könyvről pedig remélem írsz majd hogy milyen :)Kíváncsi vagyok rá.
  A telefonról írtam ha gondolod olvasd el talán hasznos lehet: http://fannigardrobja.blogspot.com/2011/11/okostelefon-vasarlas-sony-ericsson-x8.html

  ReplyDelete
 4. Dia: szupi! :) Bár kár, hogy ilyen feledékeny :D

  Biu: Nekem a mini már túl mini, én azért szeretem az olyan telefont, ami telefon méretű, nem pedig mp3 lejátszó :) Mivel SE-fan vagyok, így ebben a kategóriában ez jöhetett szóba. A fotós appokat pedig imádom, egyik jobb, mint a másik! :)

  Fanni: köszi, elolvasom majd :) Írok a könyvről is, ha szeretnétek.

  ReplyDelete
 5. Jézusom, én annyira gyökér vagyok, láttam a bejegyzést, de csak most olvastam el és azon filóztam, hogy miért is kaptál 2 Kindle-t, de gondoltam, h nem egyeztettek a rokonaid, erre kierül, mikor jobban megnézem, h az egyik okosteló....FACEPALM+++

  A Revlonra kíváncsi leszek, nekem a paletta nem jött be. Benefitet honnan rendelted? Egyébként nagyon cool ajik.

  ReplyDelete
 6. Caloz: haha, annyira burzsujok azért nem vagyunk, hogy mindenkitől Kindlet kapok. Meg aztán amikor mutattam, sokan azt sem tudták, hogy mi a fene ez és ez miért jó :D A benefiteket a cheapsmells.com-ról rendeltem, mindegyiket jelentős kedvezménnyel :)

  ReplyDelete
 7. milyen fotós appok vannak??? világosítsatok fel plíz!:DD
  ez a telefon túl okos nekem.:D

  ReplyDelete
 8. én is telót kaptam karira, de én samsung star 2-t. szerintem nagyon jó, bár nem olyan nagyon nagyon okos, mert nekem ez bőven elég

  ReplyDelete
 9. A rúzs is benefit-es vagy az revlon-os?

  ReplyDelete
 10. Az e-booknál a könyv letöltés mennyibe fáj?

  ReplyDelete
 11. Dia: hát felmész az Android marketre a telefonon, és kb 150 közül választhatsz, amelyik szimpi :) Sok az ingyenes, de van fizetős. Nekem a Pixlr-o-matic a kedvencem, itt mindent be lehet állítani, és szanaszét tudod effektezni a képeket :)

  Sweet Angel: hát igen..van olyan funkció, amit a sima nem okostelefonom tudott, ez meg nem. Ki érti?!

  Szofi: Benefit, Revlon rúzsom még nincs

  Enuku: fogalmam sincs, gondolom könyv függő, biztos ott is vannak akciók, mint a sima könyveknél. Egyelőre csak azokat tettem rá az olvasóra, amik nekem megvoltak a gépen pdf-ben meg doc-ban, illetve lehet torrentoldalról, google segítségével is leszedni. De a MEK is tele van jobbnál jobb könyvekkel, rengeteg a digitalizált tartalom ma már :)

  ReplyDelete
 12. revlon termékeket a müllerben lehet kapni

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!