ELF krémpirosítók


Nagy rajongója lettem a krémes pirosítóknak, egyrészt mert télen nem érzem, hogy rontana a bőröm kinézetén (sőt igazából ilyenkor a legszebb a bőröm) másrészt mert mostanában nagyon szeretem rétegezni a pirosítókat, és ehhez egy krémes alap kitűnő választás. 
Az ELF pirosítóira is kíváncsi voltam, hiszen egy új termékről van szó, amit pár hónapja adtak ki. Amikor nemrég volt a Mystery Box akció, akkor végülis rendeltem egyet és az ajándék dobozban is pont az volt! :) Így aztán rögtön két színt is ki tudtam próbálni. Amit én rendeltem az a Tease nevű szín, az ajándék pedig a Flirt volt.

Ami rögtön nem tetszik, az a robosztus csomagolás. Iszonyat, hogy mekkora ez a doboz, ráadásul még szögletes is. Valahogy jobban kedvelem a lekerített, gömbölyded formákat, bár mivel az gyakori, gondolom nem akartak beállni a sorba, és inkább erre a kockaformára mentek rá. Ugyanilyen egyébként a HD púder és a szemhéjtusok csomagolása is, készítettem egy képet mindegyikről, hogy lássátok az arányokat. (A HD púderé egyébként egy kicsit lekerekített, a pirosítónak és a tusnak bántóan hegyes a sarka).
Szóval nagyon sajnálom, hogy ilyen béna a doboz :/ Sehova se praktikus vinni, csak a fiókba, ahol mondjuk szépen illeszkednek egymáshoz, de ennyi. Belül van még egy plusz kupak is, ez praktikus, mert felteszem, hogy a krémes dolgok könnyebben kiszáradnak, nem árt egy kis védelem.


Íme a két szín, bocsi, hogy már belenyúltam. Bár igazából jobb is, mert így egy kicsit talán jobban tudom szemléltetni az állagát. Amikor először belenyúltam, hát majdnem a kukába vágtam őket, mert nagyon bénának tartom. Nem habos, de nem is krémes, inkább kicsit gumiszerű. Nagyon fura. Ecsettel nem is lehet belenyúlni, mert semmit SEMMIT nem vesz fel. Ilyet még nem is láttam. Kizárólag ujjal lehet felvinni a színt, aztán ecset, bár én olyankor már gyorsabban eloszlatom kézzel. És jó is, hogy két színem van, mert mindkettőnek ilyen az állaga, tehát ez nem tévedés, hanem ez a gumis pirosító! :) Végülis meg lehet szokni, és fel is lehet tenni normálisan, szóval nem tragédia, bár tény, hogy vannak ennél jobb pirosítóim is.

 Tease és Flirt


A színek viszont nagyon szépek. A Tease egy barackos matt szín, engem egy kicsit a MAC Fleur Powerére emlékeztet, ki is fogom próbálni őket együtt. A Flirt pedig igazi babarózsaszín kékes beütéssel, ez sajnos annyira nem hozzámvaló, de még kísérletezek vele, mert amúgy meg nagyon friss pofit csinál. Ami még tökjó, hogy mindegyik matt, semmi csillám, ilyen is kell, főleg azoknak akiknek problémásabb a bőrük, hiszen a csillámok mindig felhívják a figyelmet az ilyesmire. 
Összességében nem lesznek a kedvenceim, bár a Tease színe nagyon tetszik, de a fura állag és a béna csomagolás miatt biztos, hogy nem fogok többet venni. Ja ráadásul az ára sem éppen baráti, 6,50 £ egészen konkrétan. Ez azért nem az a kategória, amire azt mondja az ember, hogy áh végülis olcsó volt. Egynek jó, de szerintem találtok ennél jobbat is.

Ki próbálta már az ELF krémes pirosítóit?

6 comments :

 1. nagyon szépek. a tease tetszik legjobban.

  ReplyDelete
 2. Nekem a Tease és a Seductress van meg. Szerintem semmi gond nincs az állagával, elsőre talán furcsa, más mint a többi, de ennyi (tény, hogy nem nevezhető krémesnek).
  Ujjal gyönyörűen el lehet dolgozni másodpercek alatt, nem kell ecsettel pepecselni. És csak nagyon keveset kell felvenni belőle. Szerintem igényes a csomagolása és otthonra tökéletes. Napközben nem is kell magunkkal vinni, mert egész nap tart (de utazásoz nem praktikus). Az elf-en meg viszonylag gyakran vannak akciók, akár 40% is (én is úgy rendeltem),és úgy nagyon is olcsó.
  Ennyire mások vagyunk...:)))

  ReplyDelete
 3. Én még nem próbáltam őket, de egyszer biztos meg fog történni mert szeretem a krémes pirosítókat. Egyébként nekem mindkét szín nagyon bejön :)

  ReplyDelete
 4. Csipkelány: :)

  Roni: Igen végülis barátkozom vele, csak nekem annyira furcsa volt, mert eddig egyik krémpirosítóm állaga sem közelíti ezt meg. A csomagolás pedig szerintem is jól néz ki, de mivel mostanában elég sokat ingáztam, így abszolút nem tudtam használni, és ez kicsit bosszant. :( Meg elég jól rá szoktam tekerni a tetőt, és nem egyszer böködtem bele a tenyerembe a hegyes sarkát, mikor próbáltam lecsavarni a fedelet :/

  Vattacukor: Én is szeretem őket, ezért is adtam ezeknek egy esélyt :)

  ReplyDelete
 5. hú a tease gyönyörűséges, nagyon tetszik.

  ReplyDelete
 6. Én is meglepődtem az állagán, de kellemesen csalódtam. Mondhatom, hogy már kezdtem lemondani az EFLről, mikor ebbe végre belebotlottam. Nem használom napi szinten, de ha a kezembe akad mindig szívesen használom.

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!