You're my dragonfly, sugar

Facebookon már mutattam, hogy miket kaptam Németországból barátnőm jóvoltából. Az egész kis pakknak nagyon nagyon örültem, de talán a legjobban a pirosító hozott lázba azt hiszem...jellemző! :)

Nagy kár, hogy ez a kollekció nem jött hozzánk, mert ahogy korábban már írtam, nagyon tetszett. Bár aztán jobban megnézve a swatchokat a termékekről, csak pár dolog lett volna, amit tényleg meg is vettem volna, a pasztelles körömlakkok és a mineral csillogó szemhéjpúderek nem az én asztalom különösképpen. De a pirosító! Ahhhh. Hát milyen édes már a madaras minta rajta? Imádom a madarakat, ha ezt esetleg még nem említettem volna. Kár, hogy pont ezüsttel sikerült rányomni a mintát a dobozra, mert így alig látszik (pedig vagy 100 képet biztos lőttem csak a csomagolásról, de nem akart látszódni :( )

Így néz ki belülről, mivel még egy kis védőkupak is van rajta, egy picit megnyomódott a krém. A színe egy nagyon kicsit barackos rózsaszín, szép, csillámmentes. Összesen 6 g krém van benne, ami szerintem baromi kevés...legalábbis kitekerve alig egy icipici anyag van csak benne (összehasonlításként a Catrice Papagena pirosítóiban 8,5 g termék van). Ráadásul gyorsan is fogy, mivel nagyon krémes és könnyen felszalad az ember orcájára. Az állaga miatt viszont jól el is oszlatható, nem foltos, vagy viaszos. Ez amúgy elvileg egy stain, de én abszolút nem látom tartósnak, ugyanúgy lekopik, mint bármelyik krémes pirosító. Viszont mostanában szeretek krémes pirosítóra por állagút rétegezni, egyrészt a különleges színek miatt, másrészt ezzel valamennyire fixálni is lehet - bár megmondom őszintén, sokszor érzem azt, hogy amikor felviszem a port, akkor valamennyit le is szedek a krémesből. Plusz a jól bevált sminkfixálóval ugyanolyan tartós, mint bármelyik másik pirosító. 


Több húzással vittem fel, szerintem egész jó a pigmentáltsága. Nagyon jó kis mindennapi pirosító, és örülök, hogy a kollekcióm része lett, de azt hiszem nem maradtatok le sokról. Bőven találni a piacon hasonlót, engem is leginkább a csomagolása fogott meg. Amit persze meg is fogok tartani, majd tűket tárolok benne, vagy gyöngyöket, vagy nem tudom :)

1 comment :

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!