Wanted #19


Tudjátok, hogy mennyire imádom a pirosítókat. És még jobban imádom, ha egy pirosító még praktikus is. 
A Benefit pedig megalkotta a nekem tökéletes triót. Három népszerű termékük került egy dobozba, mini verzióban: ő a Powda Wowza. A Coralista és Bella Bamba pirosítók és a Hoola bronzosító található benne egy kis ecset társaságában. Még Krakkóban amúgy ezeket megtapiztam, és nagyon szép színek, főleg a Coralista. 
Ami még tökjó, hogy ez a trió ugyanannyiba kerül, mint egy teljes méretű pirosító, ami szerintem pozitív, hiszen az ilyen extrább termékeknél jellemzően emelni szokták az árat is. Persze még így is elég borsos, majdnem 30 dollár. Ami ugye itt a fő praktikum lenne azon kívül, hogy rögtön három színt is kipróbálhatsz, az a csomagolás, hogy de jó, utazunk, én meg vihetem a három színt, ami kellhet. Persze, de szerintem még így is túl nagy a doboz, sok benne az üres tér, meg aztán félteném is. Úgyhogy ő valószínűleg csak álom marad, minden esetre Powda Wowza figyelj, mert megjegyeztelek!

2 comments :

  1. Nem nagy a doboz, ez nem olyan magas, mint a többi Benefit pirosító, hanem egészen lapos.:) Egészen jó méretű így.:)

    ReplyDelete
  2. Tényleg? Ne már, így még csábítóbb :D

    ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!