Berlin

Sajnos hozzánk nem jött be a Catrice Big City Life kollekciója, pedig nagyon vártam. De talán mondhatom, hogy szerencsémre, mert nagyjából látom magam az állvány előtt, ahogy képtelen vagyok dönteni a négy paletta között. Szerencsére a döntést valaki mást hozta meg helyettem, és szerintem nagyon jól! :)A Berlin palettát kaptam meg, szintén német szerzemény barátnőm által. A képek alapján is talán ez tetszett legjobban, és élőben is nagyon szép. Pink és fekete, nagyon csajos. A doboz elég nagy és vastag, úgyhogy utazáshoz a legkevésbé sem tudom elképzelni. Bár a színek éppen alkalmasak lennének rá, hiszen nagyon neutrális, mindennapokra alkalmas színeket tartalmaz a paletta. Valószínűleg egyébként ki fogom műteni a kis púdereket, a dobozban pedig valami mást fogok tárolni, mondjuk pigmenteket. 

A doboz hátulján még egy sminkötlet is van, szerencsére angolul is :)

Berlin látványosságairól nevezték el a színeket, nagyon igényes és szép a belső. Urban Decay utánérzés ez is, de engem nem zavar. Egy kicsi ceruza és egy kis ecset is lapul még belül, amiből a ceruza nem rossz, de azért nem dobtam el magam tőle. Az ecset kb. használhatatlan, de hát nem is ők a fő sztárok. :) Hanem a színek. Már írtam, hogy szép neutrális színek vannak benne, szürkék, barnák, és egy eszméletlen szép highlighter. A színek fentről lefelé és balról jobbra:
 A két kedvencem a paletta két alsó színe, a Ku'Damm és a Checkpoint Charlie, itt a jobb szélső színek.A többiek semmi extra, de mindegyik színre jellemző, hogy szép pigmentáltak és tetszik az állaguk is, ahogy a többi Catrice szemhéjpúderemnél is.

A két pirosító pedig ilyen. Az alsó rózsaszínes, elég halovány, de ez még egészen tetszik, mert annyira nem vad pink. A másik színt viszont nem is értem, szerintem nagyon béna. Bronzosítónak rettentő narancssárga, pirosítónak is fura... esetleg szemhéjpúdernek el tudom képzelni. Kár érte azért, mert amúgy az összes szín bejön. 

Összességében nagyon tetszik ez a kis paletta, örülök, hogy bekerült a kollekciómba. Még gondolkodom azért, hogy széttrancsírozzam-e, bár nagyon esélyes rá. Ha sor kerül erre, akkor persze tudósítok még, és majd talán teszek fel ezzel a palettával készült sminket is

8 comments :

 1. Nagyon szép! :) Kár, hogy nem jött be hozzánk, mert én is beszereztem volna ebből a kollekcióból valamit. A hozzá tartozó körömlakkot nem szerezted be? Várjuk a sminkeket! :P

  ReplyDelete
 2. nekem is tetszett mindegyik paletta, sajnálom hogy nem kaptuk meg, megrendelni meg nem éri meg:(
  várom a sminkeket vele!:)

  ReplyDelete
 3. Én eddig abban a tudatban éltem hogy majd be fog jönni valamikor novemberben, de ezek szerint álomvilágban élek :)
  szuper ez a paletta, én is őt néztem ki amúgy, és most megyek és sírok :)

  ReplyDelete
 4. Tetszik, sokkal szebb a swatchokon, mint a promóképen!

  ReplyDelete
 5. wow nem is gondoltam volna elsőre, hogy ilyen szépek a színei :)

  ReplyDelete
 6. Megint csak az nem jön be hozzánk ami kéne :((((((((

  ReplyDelete
 7. Kittiie: nem, körömlakkot nem, de nem is bánom, annyira nem voltak különleges színek. Úgy érzem, hogy a Catrice nagyon ismétli a lakkokat, ami limitáltként jön ki, az megtalálható az állandóak között is. Vagy legalábbis nagyon hasonló.

  Dia: hát igen, nekem is csak így érte meg, hogy hozták

  Vattacukor: nem hiszem, mert láttam külföldi blogokban, hogy milyen külön állványa volt, az olyanokat pedig nem szokták behozni sajna :( Bár én úgy emlékszem anno az Essence Surf Baby is külön állványos volt, mégis kapható volt itthon is.

  Caloz: igen, én is meglepődtem, hogy milyen szép színek. és pigmentáltak, és és és imádom :)

  Adry: ugye? Meglepő! :)

  Mia: hát igen, de ha meg ez bejön és más nem, akkor meg az nem tetszik sokaknak. Sajnos itt a Balkánon ez a helyzet, örüljünk annak, ami van :)

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!