Beetle Juice

Már a promóképek is tetszettek a Models Own Beetle Juice kollekciójáról, de aztán nem pörögtem rá annyira a témára. Viszont megpillantottam őket az Asos.com-on egy hármas szettben, kedvező áron, és valami azt súgta, hogy ne hagyjam ki. A három lakkot kaptam meg, kb kettő áráért, szóval asszem jó vásárt csináltam. Plusz még valamennyi kedvezmény is volt épp és persze ingyenes szállítás...siker! A színeket ebben a szettben nem lehetett választani, de mivel pont erre a háromra voltam kíváncsi, és a másik kettő nem tetszett, így nem is bánom. A kollekció amúgy öt színből áll és most épp mindegyik kapható is ITT.
A három szín pedig (balról jobbra): Golden Green, Pinky Brown és Emerald Black.

Ilyen szép csomagolásban érkezett, amibe mind az öt lakk belefért volna, de így csak csomagolóanyaggal volt kitömve. Szeretem a szép dobozokat :)


Két rétegben így néznek ki. Nekem kicsit csalódás amúgy, mert rettentő büdösek. Pedig mindig olyan jó értékeléseket olvasok róluk, és ezt még sehol sem említették...Az állag és az ecset mondjuk jó, és gyorsan meg is száradtak, szóval azért nem panaszkodom, de 5 fontért elvárná az ember, hogy ne kínai lakk szaga legyen (persze tudom, tudom, ez is ott készült...). A Golden Green a Chanel Péridotra hasonlít kicsit, szóval nekem ezzel le is van tudva az a lakk. Mondjuk nem teljes hasonmása, mert szerintem abban több az arany, de nem baj, így is tetszik. A Pinky Brown nem egy nagy szám, sokkal szebbre számítottam, és a képen jobban is néz ki, mint a valóságban :). Az Emerald Black viszont csodaszép, pont olyan, mint a bogarak kitinpáncélja.

Végülis örülök, hogy megvettem őket, mert szeretek új márkákat kipróbálni, és a színekkel is elégedett vagyok. Bár azért nem tudom, hogy ezt a képet hogy gondolták, mert nagyjából köze nincs a valósághoz...


7 comments :

 1. nekem a középső tetszik kép alapján legjobban..de hát ha élőben nem ilyen akkor az kár :( a zöld az nekem annyira nem jön be, a kékes feketés is szép, bár elég sötét a képen. :) az üvegben sokkal furábbnak látszanak. nekem az ilyen többszínű árnyalatok furák.

  ReplyDelete
 2. utálom a hazug promóképeket!>=(

  ReplyDelete
 3. Csipkelány: Nekem tetszenek, ezt hívják duokrómnak. Viszont ezeket nem mondanám teljesen azoknak...

  Zsannu: Én is. Egyszerűen értelmét sem látom, mert azon kívül, hogy mondjuk felkelti az érdeklődést, nem sok haszna van. Az üzletben úgyis el tudom dönteni, hogy kell-e vagy nem, ha meg online veszem meg, akkor meg előre tájékozódom a színről. De persze tudom, hogy sokan nem, és akkor nekik tényleg csalódás :(

  ReplyDelete
 4. Ez tök érdekes, hogy élőben nincs meg a duokróm hatás, ami a promóképeken nagyon jól látszik. Épp emiatt vettem volna meg, mekkora csalódás lett volna! Azért így sem rosszak, de azt hiszem most kihagyom.

  ReplyDelete
 5. Hű, ezek baromi dögösek, kell mind! :D

  ReplyDelete
 6. Maya, hát igen, főleg, hogy még annak is írják őket. Fogalomzavarban vannak, vagy mégsem úgy sikerült a kivitelezés, nem tudom...

  Katie: :)) Asoson még van! :)

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!