Wanted #16

A Gossip Girl annak ellenére, hogy néha igen bugyuta sorozat tud lenni, valamiért mégis elég népszerű, főleg a 18-30 közötti női nézők körében. Ennek talán a szövevényes szerelmi szálak vagy a szereplők által felvonultatott dizájnerdarabok tömkelege lehet az oka, gyanítom, hogy inkább utóbbi. Minden esetre sokszor nagyon eltalált ruhákba bújtatják a lányokat, és a szereplők stílusa is nagyon inspiráló tud lenni - legalábbis nekem. Általánosságban Blair öltözködése tetszik, de Serenára néha meg olyan jó boho chic ruhákat adnak, hogy nem lehet nem szeretni (és itt most csak és kizárólag a ruhákra gondolok, a karakterektől a falra mászok!) 
Szóval népszerűek, így aztán nem csoda, hogy már több kollekciót is inspiráltak. Ezek közül az egyik legújabb a Nails Inc. nevű körömlakkgyártó kollaborációja a sorozattal. Három szereplő ihletett három körömlakk duót, melyek közül az egyik egy sötét szín, a másik pedig egy csillámos fedőlakk. 

Képek: innen.

Nekem a Blair tetszik a legjobban, de mondjuk bármelyiket elfogadnám, ha arról van szó. Persze a 20 fontos ár azért kicsit durva, szerintem az alapszíneket más márkáknál is megtalálhatjuk, és a fedőlakkokat is, szóval Nails Inc. nélkül is össze lehet hozni a Gossip Girl manikűrt. :) (Az Essence Re-mix Your Style kiadásában pont ilyesmi lakkok is lesznek!)

Neked melyik a kedvenc?

7 comments :

 1. Mind tetszik, de ugyanez a véleményem, azaz máshonnan, olcsóbban is be lehet szerezni hasonlót. :)
  A sorozatot viszont abszolút nem csípem.

  ReplyDelete
 2. A lakkok tényleg nem extra különlegesek, meg lehet máshonnan olcsóbban is szerezni ilyesmiket. Ettől függetlenül szeretem nézni a Gossip girlt, baromi jó ruhák, cipők, frizurák stb vannak benne.
  (Andi)

  ReplyDelete
 3. * Valószínűleg a Szex és New York-ot is ilyen okokból szeretem.:)

  ReplyDelete
 4. ha a 0 lejönne az ár végéről 2 fontért simán velem jöhetnének,nekem tetszenek :) de lehet hogy a GG felirat is túl csábító :D

  ReplyDelete
 5. Nekem a Serena tetszik a legjobban *.*

  ReplyDelete
 6. a 20 font tényleg túlzás kicsit, de a nevet is meg kell vásárolni. nem rosszak a lakkok, én ettől bohémabbat képzeltem volna el Serena és elegánsabbat Lily néven. a Blair teljesen jó, tetszik.

  ReplyDelete
 7. Nekem 5 db Nails inc. lakkom van, és valami csodás a fényük, mint a tükörfény :))

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!