Wanted #15


Jajj, már megint körömlakk vágyak. A pirosító után második nagy kedvencem a körömlakk, ez most már biztos. Most persze pont egy Chanelt sikerült kinézni, nyilván. A Péridot nevű középsőről van szó amúgy, ő most éppen vágyaim tárgya. Az idei őszi kollekció részeként kapható, pontosan nem tudom mennyiért, de külföldön 25$ az ára, ami nálunk 6000 Ft körül van. Nagy kár, mert ennyit nem szeretnék körömlakkért kiadni. Bár ez egy olyan szép, különleges szín, nem is tudom. Komolyan gondolkodóba ejtett, de nem nem nem szabad. Úgyis lesz róla koppintás, a kisebb drogériás márkák nagyon jók ebben, úgyhogy már csak addig kell kibírnom, amíg az megérkezik :) Bár kutakodás közben találtam így is szép és hasonló lakkokat, szóval abszolút van remény!

8 comments :

 1. Nekem is nagyon tetszik, már néztem korábban is. De egyébként nem áll hozzám közel ez a hideg szín körmön (hiába olyan gyönyörű) és véletlenül sem adnék ennyi pénzt egy lakkért így én is megvárok egy koppintást.

  ReplyDelete
 2. Én soha nem vennék 6000ért egy körömlakkot...:D Soha..:D úgyis beszáradna meg nemtudom:D Egyszerűen pénzkidobás és flancolás :D

  ReplyDelete
 3. tényleg nagyon szép... és drága:D amúgy én azt olvastam chanel körömlakkokról nem is jó minőségűek... hamar kopnak.

  ReplyDelete
 4. Hát igen! Lesni fogom a drogériákat azt hiszem én is! :)

  ReplyDelete
 5. Én a héten vettem egy Zoya Charla hasonmást. :):) Remélem ezeknek a lakkoknak is lesz hamarosan, főleg a Graphite-nak és a Péridot-nak.

  ReplyDelete
 6. Akkor ha megtalálom a tökéletest, biztosan megírom, látom lenne rá igény :))

  ReplyDelete
 7. Én is nagyon szeretnék egy péridot klónt, szóval számítunk rád, Kriszta! ;)
  Amúgy nekem van két Chanel lakkom (persze speckó akcióban vettem) és abszolút nem vagyok tőlük elájulva, ugyanolyan kis gyengén muzsikál a körmeimen alaplakk nélkül, mint bármi más (tized olyan olcsó lakk).

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!