Catrice Lip designer ceruzák


A leakciózás utáni akció keretein belül 399 Ft/db-ért nem tudtam otthagyni ezeket a ceruzákat: a Catrice Lip Designer ajakkontúrjait. Mivel rengeteg volt egy dobozba összehányva, jó sokáig kellett turkálnom, mire találtam érintetlen ceruzákat. De megvannak, a tovább után pedig elég részletesen be is mutatom őket.

 


Három színt találtam a nagy keresésben, de elképzelhető, hogy több is volt, csak nem voltam elég kitartó. Minden esetre asszem ezzel a hárommal azért elég jól elleszek, mivel többnyire az ilyen sötét színekhez kell úgyis a kontúr, és sötétben kb ezeket hordom csak.
A színek pedig (balról jobbra): 010 Ruby Red, 020 Soft Fuchsia, 030 Bordeaux.
Mindegyik nagyon nagyon krémes, ami a hegyezésnél elég nagy hátrány, mert minden tiszta piros/lila lesz.Viszont felvinni komolyan egy álom, csak úgy siklik a ceruza a számon :) A másik végén mindegyiknek ecset van, ez nem valami szuper, és látjátok, mindhármon el is tér egy kicsit a formája. Magát a ceruzát abszolút nem lehet vele elsatírozni, de rúzst felvinni már jó - vagy lehet, hogy ez is célja az ecsetnek?


A színek ugyanabban a sorrendben: 010 Ruby Red, 020 Soft Fuchsia, 030 Bordeaux. Olyan szépek! Mivel nagyon tartósak (kb lerobbanthatatlan!) akár úgy is el tudom képzelni, hogy az egész ajkat kifesteni vele, sőt sminkesek szokták is alkalmazni ezt a trükköt, ha nagyon tartós szájfestést készítenek. Viszont ebben a funkcióban eléggé szárít úgyhogy mindenképpen kell fölé rúzs vagy szájfény, hogy valami hidratáljon is egy kicsit. 


És hogy mennyire is tartós: ezen a képen nedves törlőkendővel mentem át rajta egy csomószor, hát nem nagyon kopott meg. Leszedni is csak úgy tudtam, hogy konkrétan pirosra dörzsöltem a bőrömet, de még akkor is látszott egy kicsit. Viszont nem stain szerű, tehát nem ivódik be és fogja meg teljesen a bőrt, ez azért tök jó! Nem szeretnék kontúrozott szájjal mászkálni, ha a rúzs esetleg lekopik :) 


Amúgy a három ceruza nem is egyforma, a középső szín talán egy régebbi kiadás lehetett, nem tudom. Az az egyetlen, ami kicsit fényesebb szín, a másik kettő teljesen matt. Minőségre persze nincs különbség.


Szóval összességében elég jó vétel volt ez így 400 Ft-ért, mivel ezek azért nem minden napos használatúak nem is áldoztam volna rájuk többet, a Catrice minőség pedig mindig szuper! Ceruzaügyileg asszem most már ki vagyok stafírozva :)

4 comments :

  1. Basszus, ezek baromi jól néznek ki! :O a piros után nagyon húz a szívem :(

    ReplyDelete
  2. Mindegyik szín nagyon bejön! :) És jó hogy ilyen tartósak is. :) Jó vásár volt!

    ReplyDelete
  3. jó trükk a hegyezéshez: előtte tedd be őket a frigóba egy picit és máris nem maszatolnak úgy.:)) kedvet kaptam hozzájuk. :)) szuppeeeer. :))

    ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!