Str8Forward II.

A hétvégén letelt a három nap, és végre hajat moshattam. Alig vártam már, én általában két napot szoktam engedélyezni magamnak, onnantól már igénytelennek számít a hajam, és a száraz sampon sem szokott akkor már segíteni. Most viszont semmit nem akartam ráfújni, nehogy bármi is befolyásolja a hatóanyagot.
Mosás közben nagyon selymesnek éreztem már a hajamat, de ezt egy balzsammal is simán el lehet érni, szóval ez nem még nem hatott meg nagyon. Aztán kifésülélskor jött az első meglepetés, ugyanis könnyedén bontotta szét a hajszálakat egy elég sűrű fésű is, minimális hajveszteséggel. A szárítás ugyanaddig tartott, mint eddig, annyi különbséggel, hogy most az egyes, jóval kímélőbb fokozaton, szóval tényleg gyorsabban megszáradt. Eddig mindig a kettesen ment...
És íme a hajam simán megszárítva (egy kis hővédőt azért fújtam rá szárítás előtt), semmi vasalót nem látott. 


Összehasonlításként egy korábbi kép, ahol szintén csak szárítás volt körkefével.


Azért szerintem van különbség. Tapintásra mindenképp, sokkal selymesebbnek érzem a hajam, de talán valamennyire látványos is, hogy simább a felülete és egyenesebb is, főleg elöl. Ezt annak tudom be, hogy hátul azért nehezebb volt egyedül dolgozni, és biztosan lesz segítőm legközelebb, aki szuperül megcsinálja majd. Plusz a végeken is látszik, hogy nem lett egyenes, de ha kivasaltam volna, akkor biztosan az is szupi lenne. 
Amit én szerettem volna, azt elértem, csodákat nem vártam egy ilyen szintű terméktől, de mégis jobban tetszik a hajam. Azt szerettem volna, ha egy egyszerű szárítással is normális lehet a frizurám, vasalás nélkül és ez megvan. Ha hátul kicsit frizzy, nem annyira baj, legalább egy kicsit dúsabbnak tűnik. Nem mondom, hogy most aztán mindenki rohanjon a boltba és vegye meg, mert lehet, hogy a te hajadon nem fog úgy hatni, mert vastagabb szálú, vagy makacsabb, vagy nem tudom. Nekem a satnya kis vékonyszálú hajammal csinált valamit, de nem lett olyan a hajam, mint a csajé a dobozon, sőt szerintem nem is lehet, de ezt már leírtam, hogy miért.
Nekem ennyi pénzt megért, bár talán egy kicsit macerás az egész, lehetne egyszerűbb a menete.

Lesz még azért egy harmadik és negyedik rész is, meglátjuk milyen lesz 1-2 hét és 1-2 hónap múlva, bár azért a sminkes posztokban amúgy is látni lehet majd.

Ki ad neki egy esélyt?

2 comments :

  1. Idáig akkor nem csalódás! ;) Bár én azt hiszem nem fogom kipróbálni, mert én épp egy szőkítésen vagyok túl és örülök hogy megvan a hajam és semmi baja. :) Most egy darabig biztos nem festem, és nem vegyszerezem. De neked kifejezetten jól áll hogy egyenes!

    ReplyDelete
  2. eléggé meggyőző :) lehet egyszer majd kipróbálom. lehet tudni, hogy mennyi ideig elég egy kezelés? mármint meddig marad tőle egyenes?
    (roni)

    ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!