Ton sur ton

Vagyis színre színt. Egyre divatosabb az, hogy nem csupán egy színt használunk körömlakkozáskor. Sokkal különlegesebb, ha egy szín több árnyalatát, vagy hasonló színeket váltogatunk az ujjakon, vagy akár a körmökön belül is. 
Engem most a barack ihletett meg egy ilyen manikűrhöz, de annyi barackos lakkom nincs, így narancsot és a loncot is bevettem a körbe. Ez született, nekem nagyon nagyon tetszik, abszolút hordható, mégis különleges.

 A lakkok sorrendben (hüvelykujjtól kisujjig): Catrice MAN, GO Tango, Claire's Disco Pink, Essence What do you think?, Rimmel Apricot Punch és ismét Catrice MAN, GO Tango. Itt vannak a főszereplők is, persze pont fordított sorrendben:


A következő témám tuti a kék lesz, hiszen kék lakkból van a legeslegtöbb itthon. Amire egyébként szerintem éremes figyelni, hogy ugyanolyan finishű lakkokat válasszunk. Csillámos vagy zselés, szerintem keverve már inkább bohóc hatása van. Illetve még matt lakkal is meg lehet bolondítani...ez a technika is olyan sok lehetőséget rejt magában, hihetetlen! :-)

4 comments :

 1. Nagyon jó lett! Jelenleg pont az ilyen színeket imádom, a korallos-rózsaszínes-pirosas! :)

  ReplyDelete
 2. Ezt a Rimmel lakkot be kell szerezzem, nagyon tetszik. :)

  ReplyDelete
 3. Nagyon szép lett.:) Én majd azt fogom kipróbálni, amikor minden körmöm más színű.:D
  (Andi)

  ReplyDelete
 4. Köszönöm lányok! :-)

  A Rimmel lakk nagyon szép tényleg és édeskés illata van száradás után, ha ez valakinek esetleg számít :-)

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!