Még egy kis vihar

Még két smink készült múlt héten a Storm palettával. De most már elraktam szem elől, hogy mást is használjak azért (de ennek ékes példáját láthattad az utolsó két sminkes bejegyzésben). Mindkét sminknél erősebb szájfestést használtam, ezért is kerülnek fel együtt - meg mert már biztos unjátok a Stormot.
Az elsőnél a paletta egyik arany színét és a jobb felső sarokban lévő sötét lilás-barnás színt használtam. A számon Essence My pink is on fire ajakfilc és Rock on szájfény (XXL Shine). A pirosító Elf Mellow Mauve.A második sminknél a paletta legvilágosabb színét és a feketét használtam - de ez is kiszürkült a satírozásnak és a fényeknek köszönhetően :-) Az arcomon MAC Oh so fair beuty powder, a számon pedig a Manhattan  45L piros szájfénye.


Még a nyereményjáték alatt javasolta valaki, hogy csináljak olyan sorozatot, ahol az ugyanabból a palettából többféle sminket is készítek. Hát íme, a Storm palettát azt hiszem, hogy kiveséztem elég alaposan. Ha a bejegyzés alatti címkéknél a Stormra kattintasz, az összes ezzel készült sminket láthatod. És még korántsem használtam az összes színt, még rengeteg kombináció lapul ebben a kis csodakompaktban. A Storm palettában tényleg minden megvan: sötét matt, sötét fényes, világos matt, világos fényes szín, szóval tényleg csak a képzeletünkön múlik, hogy mit hozunk vele össze. Én imádom a Stormot, az egyik legjobb vételemnek tartom. Remélem, aki megrendeli/megrendelte az én hatásomra (mert legnagyobb döbbenetmre ilyen személy is létezik! :-) ) az is elégedetten használja, és úgy imádja, mint én! 

Ezért a bejegyzésért, és a többi Stormot dícsérőért sem honorált semmilyen formában a Sleek (bár tenné!) ez a paletta tényleg ENNYIRE jó! :-)

Storm for president!

7 comments :

 1. Az e havi szerzeményem ez a paletta lesz. :) A 2. sminked nagyon tetszik!

  ReplyDelete
 2. Nagyon jól állnak ezek a sötétebb rúzsok / szájfények. Amúgy szerintem tök jó ha sok smink van ugyanazzal a palettával, mert így tényleg látszik hogy mennyire sokféleképpen használható.

  ReplyDelete
 3. Nagyon szépek lettek, mint mindig. Én is megvettem mind a kettő you rock!-os ajakfilcet. Én is nézegettem a Sleek palettákat, nekem az Oh So Special tetszik nagyon, de a legnagyobb bánatomra, amikor megakartam rendelni kiírták, hogy ideiglenes készlethiány! :/ Remélem előbb-utóbb be tudom szerezni! :)

  ReplyDelete
 4. Makeupcakes: hajrá, nem fogod megbánni :-)

  Anna: köszönöm, én is szeretem őket és annyira vicces volt, hogy tök lazán voltam felöltözve (farmer, póló, pulcsi - semmi extra) és mégis megdícsértek azzal, hogy milyen csinos és elegáns vagyok. Csak a rúzs miatt :) Ráadásul egy pasi, aki nem is látja a részleteket :D

  Kitti: köszi. Az Oh so special egy keverék paletta a legszebb színekből (szerintem félig a Storm/Original (sötét színek) félig pedig a Paraguay rózsás, barackos színei vannak benne), jó lehet az is. Nekem elég a Storm, nem akarok ismétlődő színeket venni. Remélem sikerül még beszerezned, drukkolok!

  ReplyDelete
 5. Ú de jó az első sminknél az ajakfilc és a szájfény kombó <3

  Na de fejezd be, mert én is így áradozok a palettákról, de ez még nincs meg... Meg még mennyi nincs meg :'( :D

  ReplyDelete
 6. Suzy: köszi :-) jajjj, én is vágyom a többire, ne is mondd. Csak már annyi palettám/szemhéjpúderem van, egyszerűen nincs annyi szemem, amennyire el tudnám használni őket :D

  ReplyDelete
 7. Eszméletlen jó az elsőnél a szád.<3 A másodiknál meg a smink tetszik talán jobban. De lényeg, hogy nagyon jól állnak az extra élénk ajakfestések.:)

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!