Járt nálam a postás

És meglepetést hozott. Max Factorék ugyanis gondoltak rám, és küldtek nekem két sminkterméket a közeljövőben megjelenő új kollekciójukból. Nagyon meglepődtem, mert bár láttam a többi menő bloggernél, hogy kaptak dolgokat, gondoltam, hogy szóltak nekik és választhattak, vagy mittudomén. Ezek szerint én is menő vagyok, mert teljesen meglepetésként ért a küldemény. :) Egy rúzst és egy ajakkontúrt kaptam.
A rúzs az 510-es English Rose () a ceruza pedig a 14-es Brown n Nude (). Mindkettő a Colour Elixir családba tartozik, és 7 nap használtot követő hidratáltságot ígér. Az arany csomagolásról lehet őket megismerni, nekem nagyon tetszik, egészen luxus hatású. A rúzson minimál design és az alján látni a színt és a nevét is, szupi!
A rúzs egy metálos fényű fáradt rózsaszín a ceruza pedig barna, tipikus őszi szín.  

A végére még egy képet kaptok feltéve a rúzsról, hát nem nagyon jön át a rószaszín, túl piros hozzá a szám. Pedig elég jó a fedése... A 7 napos hidratálásra kíváncsi lennék nagyon, talán rá tudom venni magam, hogy egy hétig csak egy rúzst viseljek, és ne felejtsem el. Meglátom még, mindenképpen beszámolok róla!


És ami a jó hír még, hogy tegnap is érkezett egy csomagom, illetve még egy útban van hozzám, tisztára elkényeztetnek. Most már annyi tesztelnivaló tornyosult fel, hogy nem győzöm. Talán ha egy hétig egyfolytában csak a bloggal foglalkoznék, hmmm. Na azt bírnám! :)
Köszönöm ezúton is a Primőr Kft-nek, hogy gondolt rám!

4 comments :

  1. De még mennyire hogy menő bloggerina vagy. ;)

    ReplyDelete
  2. Én is ugyanúgy gondoltam mint te :D És nekem is meglepi volt, nem is tudtam miről van szó, utána kaptam emailt, hogy mi is ez a kollekció :)

    ReplyDelete
  3. Nagyon szép ez a rúzs! :)

    ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!