Essence Urban Messages kréták


Az Essence magyarországi főhadiszállásán olyan édesek a lányok, hogy mindig küldenek a bloggereknek a következő limitált kiadásokból néhány terméket. Most én is azok között a szerencsések között voltam, akik kaptak az Urban Messages trendkiadásból termékeket, mégpedig a szemhéj krétákat , mind a négy színben. 


 Amikor először láttam képeket az Urban Messagesről, a kréta rögtön felkeltette az érdeklődésemet. Egészen fura lehet, krétával rajzolgatni, mintha csak az aszfaltra firkálnék. Jópofa ötlet, és mivel a graffitik inspirálták az egész kollekciót, nem is csoda ez a forma. Négy színben lesz elérhető a kréta ezek: 01 street styler, 02 skyscraper, 03 it peace és 04 nightline. (én hülyes, persze miért is tenném őket sorrendbe...)

A csomagolás nagyon cuki, akkorák mint egy gyufás skatulya, az essence felirat és a sarokban látható paca pedig jelzi a színt is, így nem kell olvasgatni sem, mert könnyen azonosíthatók. Maguk a kréták egy picivel hosszabbak, mint 4 cm, és ezüst papírba vannak csomagolva. Namost a papír szuper praktikus, ugyanis félcentinként perforált csíkban el lehet tépkeni, így ha fogyóban van, akkor csak egy csík lemegy, és már lehet is tovább használgatni. Bárkinek is az ötlete volt ez, tapsvihart neki!
És akkor íme a színek: szuperek, pigmentáltak, és nagyon szép árnyalatok. A sötétkék a kedvencem! Sajnos egy kicsit porolnak a felvitelnél, ecsettel pedig hiába nyúlkálok bele, csak a csillámokat veszi fel, a színt nem nagyon, épp csak egy leheletnyit.


 Akinek mélyen ülő szemei vannak, mint pl nekem, kicsit küzdelem ezzel dolgozni, de ha már felvittük a színt nagyjából, akkor ecsettel el lehet dolgozni szépen. Csak így pont azt a funkciót veszti el, ami miatt olyan kis praktikus lenne: így is kell hozzá ecset mindenképp, tehát nem felel meg annak, hogy csak egy húzás és kész, indulhatunk. Vagy ennek a terméknek talán nem is ez a célja? Akkor viszont minek a krétaforma? :-) Érdekes kérdések ezek, mert én mindig úgy gondolom, hogy ha valaminek valamilyen formát adok, akkor azt egy indokkal vagy céllal teszem, és ha nem felel meg annak a célnak, akkor az nem jó. No mindegy, azért így is tudom használni őket persze, és nagyon örülök, hogy kipróbálhattam őket. A kollekcióból még a rúzsokkal szemezek és a parfümre is kíváncsi vagyok.
A Müllerekben lesz kapható a kollekció, a kréták ára pedig 699 Ft lesz.

Beszerzed őket?

10 comments :

 1. Szépek! Mondjuk én is kicsit nehezen tudom elképzelni a használatát, de azért lehet h egyet kipróbálok majd! :(
  Amúgy hány grammosak? :)

  ReplyDelete
 2. Nagyon kis cukik :) Bár én kétlem, hogy kihasználnám, úgyhogy szerintem nem fogok venni közülük egyet sem, inkább gyűjtögetek valamilyen Sleek cuccra. :D ;D

  ReplyDelete
 3. Sunny, a képen látszik, 3g. :)

  ReplyDelete
 4. Szépek a színek, de a kréták elég bumszlinak tűnnek, így kép alapján. Lehetne hegyesebb a fejük, hogy könnyebben lehessen használni. Nem értem ezt a formát... Csinálsz majd velük sminket? Kíváncsi lennék rá.

  ReplyDelete
 5. Sunny: Pedig nem bonyolult, ugyanúgy viszed fel mint bármilyen stiftes cuccot, csak ecsettel még kicsit rásegítesz, vagy az ujjaddal akár :-)

  Évi: hát igen, igazából egy szemhéjpúdernél nem tud többet. De szépek a színek :)

  Dalma: igen, nekem is kicsit nagyok. Tényleg lehetne hegyesebb, talán ha a szélét jobban koptatom akkor egy idő után azok lesznek :) Persze csinálok sminket is, csak most annyira meleg van, hogy egy kis pirosítón és szempillaspirálon kívül mást nem is tudok elviselni magamon. Talán egy hűvösebb, kevésbé rohanós reggelen :)

  ReplyDelete
 6. Én ezt a kollekciót várom a legjobban. Szerintem ez az egyik legjobb dobása az Essence-nek mostanság. Nagyon jó, hogy tényleg új dolgokat hoznak és ez a stílus, csomagolás vmi hihetetlen szuper. Én a krétákból a barackot és a szürkét akarom majd magamnak.:D
  (Andi)

  ReplyDelete
 7. A két sötétebb árnyalat nagyon tetszik, ha élőben is ilyenek, nem hinném, hogy a polcon tudnám hagyni, de... ezt a formulát én sem értem. Tudom, így különlegesebb, de talán egyszerűbb lenne használni, ha simán csak szemhéjpúderként lenne csomagolva, nem? Ha már mindenképp kell az ecset.:)

  ReplyDelete
 8. A két jobb szélső szín tetszik nagyon!

  ReplyDelete
 9. Nekem a 2 legsötétebb tetszik, kíváncsi vagyok rá élőben.

  ReplyDelete
 10. Jól néz ki mind a 4 szín, de a szürkés/feketés szín a legszebb :)

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!