Wanted #11

Van egy szemhéjpúder a világon, ami egy nagyon különleges árnyalat. Így néz ki a hivatalos termékfotó, nem túl izgi, mi? Viszont látva a swatchokat róla - atyaég...teljesen elvesztem...Mindjárt meglátod!

Ami pedig a szerencse, hogy ez a szín több márkánál is megtalálható (gondolom egymást koppintgatják) és több néven fut, de kis különbséggel ugyanarról a színről beszélünk. Ez egy irizáló, barnás-szürkés alapon türkizen csillogó szín - eszméletlen. Van ahol kicsit zöldesebb az irizálás, van ahol az alapszín vörösesebb, de az elgondolás nagyon hasonló. Bárcsak láthatnám egyszer élőben, nem csak képen. De mutatom is, hogy milyen, egyúttal felsorolnám azokat a márkákat is, amelyikeknél fellelhető (ahol több szín is van a képen, ott is egyértelmű, hogy melyik az én szívem csücske). A lista persze korántsem teljes, ha láttál már ilyen színt valahol, írd meg légyszi! :)
 
 MAC - Club 

 MAC - Blue Brown pigment 

MAC - Double Feature V. duo szemhéjpúder 
(kép innen: http://temptalia.com )

 Too Faced - Label Whore (jobb szélső)
(kép innen: http://temptalia.com)

Wet'n'Wild - Night Elf és Comfort Zone palettákban 
(kép innen: http://temptalia.com )


Mattese Elite - Kaleidoscope Star Dust Powder 

Urban Decay - Lounge 
(kép innen: http://temptalia.com )

Nem is tudom, hogy melyiket választanám...annyira hasonlóak, hogy bármelyiket hozzámvághatná valaki, örülnék neki. Talán a Blue Brown pigmentben és a Wet'n'Wild-ban van a legtöbb kakaó, de a Label Whore is nagyon tetszik. Csak jussak oda, hogy választhatok közülük....

Te hogy állsz a duokróm szemhéjfestékekkel?

8 comments :

 1. A Blue Brown inkább olyan vörösesbarna árnyalatú szerintem (ha nem irizál), legalábbis rajtam mindig ilyen rezes beütésű. A MAC Sunpepper pigment is hasonló ezekhez, csak ott gyengébb a barna és az irizálás maga is.

  ReplyDelete
 2. Nah, a lényeg meg lemaradt: Egyébként gyönyörűek ezek a színek, mindenkinek be kellene egyet szereznie, mert egyszerűen csodásak! :D

  ReplyDelete
 3. szia, én Griberlinél láttam ilyen színű szemfestéket. megkerestem neked, http://meggyeslepenyleso.blogspot.com/2011/04/magic.html

  ez egy Maybelline termék, bár szerinte elég régi, szóval nem tudom, hogy kapható-e, de remélem segített valamennyit. :)

  ReplyDelete
 4. Hú, ismerős ez a lelkesedés, pár hónapja én is ugyanígy beleszerettem ebbe duokróm árnyalatba, aminek a vége az lett, hogy megvettem a Comfort Zone palettát és a Label Whore-t. Ezzel egy időre lenyugodtam, de talán egyszer a Club-ra is áldozok majd.

  ReplyDelete
 5. hehe ilyet keresek én is :D

  ReplyDelete
 6. Pont akartam írni, hogy nekem van hasonló, de látom már megtették. :D
  Persze az enyém nem üt annyira mint a mac, de ha kell akkor küldök belőle nagyon szívesen. (úgyis összetört a szemfesték úgyhogy kitettem kis tégelybe)

  ReplyDelete
 7. Hú, tudtam, hogy láttam már valakinél ilyesmit, de akkor te voltál az, Griberli! :-)
  Aranyos vagy, hogy felajánlottad, lehet, hogy élek is vele, de csak ha én is küldhetek neked cserébe valamit :))

  ReplyDelete
 8. nojko: és milyenek egymáshoz képest? Melyik a szebb? Nem írsz róluk esetleg valamikor? :-)

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!