Wanted #10

Jajjj, ez a Sleek mindig beletalál, most épp a Caribbean kollekcióval. Nagyon tetszenek ezek a színek, sokkal jobban, mint a nemrég megjelent Mediterranean kollekcióban. Igazából főleg a paletta izgatja a fantáziámat, bár egyszer már kipróbálnék egy Pout Polisht is, és a pirosító is nagyon durván néz ki - ez pedig egy tökéletes kollekció ezek kipróbálására.
A paletta neve egyébként Curaçao, amire először azt hittem, hogy rosszul írták (helyesen ugyanis Curação lenne), bár csodálkoztam, hogy a Karib térséghez hogy is jön Brazília...de aztán utána néztem, és kiderült, hogy ez egy holland gyarmatú sziget, amit a portugálok neveztek el Ilha da Curaçãonak (vagyis a Szív szigetének), de ezt nem tudták kiejteni a hollandok (sem leírni) ezért egyszerűsítették a nevet, és most már ez a neve szigetnek. Ami a Karib-tengeren található persze, szóval így már értelmet nyer az elnevezés. :-) Ennyit a történelemről. 
A szemhéjpúderek között van egy piros, ez vonz a leginkább a kékek mellett. És még az is tetszik, hogy a púdereket italokról nevezték el, a piros pl a Bloody Mary, de van itt Blue Hawaii, Tequila Sunrise, Martini, Screwdriver, szerintem ez nagyon ötletes. Pedig nem vagyok nagy ivó :-) Szóval lényeg a lényeg, az egész kollekció felkerült a kívánságlistámra, elvileg július 6. a megjelenés dátuma, és itthon is kapható lesz!! Alig várom!

Caribbean vagy Mediterranean?

10 comments :

 1. Nem tudom, ez engem most annyira nem mozgatott meg, bár a kéket nagyon szépek!

  ReplyDelete
 2. Nem tudom, ez engem most annyira nem mozgatott meg, habár a kékek nagyon szépek!

  ReplyDelete
 3. Elsőre nem fogott meg, de ha meglátom róla az első teszteket biztos másképp fogom gondolni. Egyébként egy nagy színes papagáj jut róla eszembe, ami egy kalóz vállán ücsörög. :) Tök jó, hogy leírtad a nevének a történetét! Szeretek ilyesmiket olvasni.

  ReplyDelete
 4. A Martini, Green Iguana, és Apres Midori árnyalatok a kedvenceim.Szerintem azok gyönyörűek lehetnek.Én jobban szeretem a visszafogottságot és az egyszerű szépséget, ezért nekem jobban tetszik a Mediterranean kollekció színvilága.Ettől függetlenül szerintem ezekből a színekből nagyon ütős, feltűnő és szép sminkeket lehet elkészíteni.Már alig várom, hogy lássam a vele készült swatchokat és sminkeket.:)

  ReplyDelete
 5. Nekem is ez tetszik jobban. :)

  ReplyDelete
 6. Én is imádom az élénk színeket, szóval én is alig várom a megjelenését! :D

  ReplyDelete
 7. szerintem a legtökéletesebb színek a nyárra. nagyon jó. a holland gyarmatról szóló infót pedig köszönöm :) Hollandiában élek, így szeretek ilyen dolgokról hallani, érdekes :)

  ReplyDelete
 8. Örülök, hogy így bejött nektek a kicsi történelem is :-)

  ReplyDelete
 9. Caribbean paletta és a Mediterranean pirosítója! Bár ez a narancs pirosító is nagyon vad, tetszik.

  ReplyDelete
 10. A pirosat nem igazán tudnám kihasználni...a többi jöhetne.

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!