Újoncok


Tegnap végre megpillantottam a You Rock! trendkiadást a Rossmann polcán. Szerencsére a display teljesen feltöltve várt, úgyhogy gyorsan le is csaptam az engem érdeklő dolgokra. Ezek: a szemhéjalapozó (nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit tud), az ajakfilc Your pink is on fire színben, ami egy nagyon szép bogyószín. Már régóta akartam kipróbálni ajakfilcet, de valahogy nem vettem meg se a NYC se a Max Factor filcét, ezt viszont már nem hagyhattam ki. Ami még érdekelt nagyon az a Love Peace and Purple körömlakk, főleg mivel a Chanel Paradoxal hasonmásának tartják, és amúgy is kellett már egy ilyen piszkos lila szín. Nekem ez nagyon őszi, de végre legalábbi egy kicsit közelebb áll a fesztiválozós témakörhöz! Ezen kívül megkaparintottam a Circus Confetti fedőlakkot is, ami régóta tetszik, de sosem volt sehol, itt is az utolsó darabot hoztam el. Döbbenet, hogy milyen népszerű :-) Egy kosárban pedig találtam Blossoms etc. szemhéjpúdert leértékelve 99 Ft-ra, igazából anyukámra gondoltam, ő a nagy lila mániás! :)A héten nem csak ezeket szereztem, hanem több dolog is megérkezett hozzám. Az egyik a Cherry Culture rendelésem volt (az első!) még a 20%-os akciókor rendeltem. A Milani tusai vonzottak, illetve gondoltam, hogy kipróbálok egy LA Colors körömlakkot is (1 dollárért, simán!). Plusz megérkezett a nyereményjáték tárgya, a NYX Glow, és nagyon szép, örülni fog, aki megnyeri! A rágógumis ajakápolót pedig ajándékba kaptam a rendelés mellé, nagyon szupi ez is. A Benefit Posie egy blogsaleről származik, ez a mini kiadás, amit az ehavi brit Glamourhoz csomagoltak (nálunk miért nincs ilyen???). Már nézegettem a Benefit cuccait Krakkóban, de nem az én pénztárcámhoz szabták a termékeiket. De most végre kipróbálhatom ezt, lesz róla részletes beszámoló! 


És mivel kék körömlakkból nem elég...nem bírtam otthagyni ezt az Isadorát, a másik pedig ugye Cherryéktől jött. 

Hát ismét van egy pár próbálgatni való dolog, amiknek nagyon örülök! :-)

Melyikre vagy a legkíváncsibb?

9 comments :

 1. Én a szemhéjalapozóra vagyok kíváncsi. A Circus Confettiért nagyon irigyellek! :) Sehol nem sikerül lecsapnom rá.

  ReplyDelete
 2. Ma már ki is próbáltam az alapozót, úgyhogy tesztelés folyamatban! :-)
  Ó én is mindig megszokásból megnézem azt az állványt, hátha van a CC, de sosem volt szerencsém. Úgyhogy nagyon meglepődtem, és mint a sas úgy csaptam le rá, pedig senki nem volt még a környéken se :D

  ReplyDelete
 3. A szemhéjalapozóról teszteeeeet :)

  ReplyDelete
 4. A szemhéjalapozót és az ajakfilcet én is beszereztem. Nálam a szemhéjalapozó sokat kibírt, én olvastam róla már negatívat, de nálam bizonyított! Ma írok is róla, ha esetleg érdekelne valakit!

  http://kittiiedreamworld.blogspot.com/

  ReplyDelete
 5. jujjj posietintről kérünk tesztet lécci lécci lécci :D

  ReplyDelete
 6. Milani tusaira lennék kíváncsi. :)

  ReplyDelete
 7. A Milani tusok érdekelnének engem is a legjobban. A Circus Confettit nekem se sikerül megkaparintani.:D :( A You rock!-ból én is ezt a lakkot és bázist vettem meg.:)

  ReplyDelete
 8. Én a posietint-re és az essence glitteres lakkra.

  ReplyDelete
 9. Már minden tesztelés alatt van, jön is mindjárt az egyikről bejegyzés! :-)

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!