Tegnapi smink


Mostanság nem nagyon szoktam reggel sminkelni, egyrészt a kánikula miatt, másrészt szinte mindig túl későn kelek fel, és alig marad idő a készülődésre. Egyébként készült egy kánikulai kellékek poszt is, csak most a 15 fokban (amikor szégyen szemre haza kellett mennem napközben egy pulcsiért) valahogy nem éreztem találónak kitenni. Viszont még azért is érdekes ez a smink mert először használtam BB krémet (igen, engem is elért), amiről majd lesz egy külön bejegyzés is, de azért gondoltam, hogy megemlítem. Amúgy a Storm palettát vettem elő, hogy passzoljak az időjáráshoz: a szürke fémes és a pezsgőszínt használtam. Az orcákon a MAC Fleur Power, a számon pedig a Catrice Be Natural! rúzsa látható.

7 comments :

 1. Szép ez a pirosító, jól áll neked!

  ReplyDelete
 2. olyan kedves a tekinteted:))

  ReplyDelete
 3. nagyon tetszik, főleg a rúzs. mostanában odavagyok ezekért az árnyalatokért :)

  ReplyDelete
 4. Széééép! :)
  A Storm palettát meg előbb-utóbb (remélem előbb :)) be fogom szerezni, már hetek óta szemezek vele, nagyon jónak tűnik, jókat is írnak róla, és nekem tetsző színek vannak benne :) És a te szemeden is szép :)

  ReplyDelete
 5. egyforma színű a hajunk :):) nagyon szép lett a sminked :)

  ReplyDelete
 6. Ez a pirosító nagyon telitalálat neked.

  ReplyDelete
 7. Köszönöm mindenkinek, a pirosító pedig tényleg álom :-)))

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!