Sunshine


Nem, nem, nem ó nem érdekel már, hogy szürke, esős az idő. Én tegnap napsütést akartam, úgyhogy a szememre kerültek a napsugarak. Nem pótolja az igazit, de azért átmenetileg megteszi :-)


Ezt a 120-as palettát használtam, jelöltem a színeket. A többi termék a szokásos (BB Krém, Lovely tus, Catrice szemöldök szett). Az orcákra a Body Shop Fuchsia színét tettem, a számon pedig csak egy kis ajakápoló van.
A teljes arcos képen pedig csak most vettem észre, hogy túlvilági kékség tündököl a nyakamon...vagy csak a monitor az? :) Így jár az, aki lámpafénynél próbál fotózni...

14 comments :

 1. Nagyon tetszik, imádom a narancsot a sárgával :)

  ReplyDelete
 2. szuper lett. ez a 120as paletta Costal Scents? Hol szerezted?

  ReplyDelete
 3. Köszönöm lányok! :)
  Karina: Ebay :-) És nem CS, de vaterán szoktam látni ugyanezt a palettát MAC palettaként :D

  ReplyDelete
 4. wow! gyönyörű lett a smink! :)

  ReplyDelete
 5. Gyönyörű szép lett a sminked! Nagyon tetszik! :) Élőben is ennyire látszik a szín, vagy csak a fényképen? Ezzel nem arra gondolok, hogy manipulálod-e a képeket, hanem arra hogy ennyire szép-e élőben is. :)

  ReplyDelete
 6. Kittie: de még mennyire, hogy látszik, pont, hogy képen szokott kevésbé erősnek tűnni (ez amúgy minden sminkkel így van). És igen, állítottam a kép színhelyességén, hogy a valóságot tükrözze :-)

  ReplyDelete
 7. Nagyon jó lett! Tényleg! :) Legközelebb nem csinálsz lila-pink sminket ebből a palettából?

  ReplyDelete
 8. Kittiie: ma azt készítettem a kedvedért, mindjárt fel is teszem :-)

  ReplyDelete
 9. Very pretty look, i love the pink color.. look amazing. please follow back on my beauty blog, Britters89.blogspot.com

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!