Storm még mindig

 
Teljesen rá vagyok kattanva a Storm palettára. Komolyan, minél többet nézem a többi palettájukat, annál biztosabb vagyok benne, hogy ez egy főnyeremény. Tegnap a sötétzöldhöz és a pezsgőszínhez nyúltam, bár eléggé szürkének tűnik a képen és ettől a szemem is szürke lett szinte. Egy kis fekete tussal és szemceruzával egészítettem ki. Az arcomon megint BB krém, és Elf Mellow Mauve pirosító. Elsőre nem annyira tetszett ez a pirosító, de ezen a képen most mégis nagyon nagyon bejön. A számon Essence My favorite milkshake szájfény.
A két kép közben pedig volt egy kis hajigazítás és fülbevalót is választottam :-)


5 comments :

 1. Szemezgetek most az Oh So Special-lel, de ha újra kéne választanom első palettát a Sleektől, megint a Stormot választanám. Minden színét ugyanúgy ki tudom használni, szerintem ez egy paletta legnagyobb dicsérete.

  ReplyDelete
 2. Én is imádom a Storm palettát, és ezt neked köszönhetem! :) Annyira gyönyörű ez a képed http://1.bp.blogspot.com/-UMKqZeyK3JY/TdP54Hzg_1I/AAAAAAAAENg/I3xxqT70344/s1600/057.JPG, ezt látva határoztam el, hogy kell!;)

  ReplyDelete
 3. Amint megjön a fizum, beruházok egy Sleek palettára. <3

  ReplyDelete
 4. Castia: igen, én is néztem azt a palettát, de annyira sok a színegyezés a Stormmal, hogy nem érzem kötelezőnek, hiába limitált. Persze van benne egy-két rózsaszín és barack szín - de azok amúgy sem a nagy kedvenceim, és más palettámban már vannak. Szóval nekem kihagyós. Bezzeg a Curacao! :-)

  Dalma: nagyon örülök, hogy tetszik, én sem bírom letenni, most sorozatban legalább 1 hétig csak ezt használtam.

  Makeupcakes: nem fogod megbánni, nekem nagy kedvencemmé vált!

  ReplyDelete
 5. Á, egyre jobban érzem, hogy nekem is kell ez a Storm paletta...

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!