A nyertes pedig....

Végre végre sikerült átnéznem minden jelentkezést. Összesen 173-an jelentkeztetek(duplákat nem számolva) 880 eséllyel, hát eltartott egy darabig. Ugyan nem volt feltétel, hogy küldjön screenshotot az, aki Facebookon megosztotta a privát profilján a játékot, de köszönöm azoknak, akik megtették. Persze a többieknek is beszámítottam, hiszen nem írtam, hogy ezt kérem. :-)

A nyertes pedig nem más mint:Gratulálok, légyszi jelentkezz a postacímeddel itt: carmenesque@live.com-on és küldöm a pirosítót, illetve a Sigma is küldi az ecsetet!

A többieknek pedig köszönöm a sok sok kedves kommentet, dícséretet, javaslatot, nagyon örültem nekik. Az pedig, hogy a játék alatt 100-zal nőtt az olvasók száma és a Facebookon is több mint 200-an vagytok, nekem mindent elmond, vagyis tényleg érdekel titeket az, amiről írok :-) Még mindig jó érzés. A kommenteket pedig elteszem, és rossz napokon előveszem majd, mert biztosan jobb kedvre fognak deríteni. 
És persze lesz még játék, úgyhogy addig is olvassatok, lájkoljatok, írjatok, és sminkeljetek!! :-)

4 comments :

 1. kulturmosoly nagyon szerencsés vagy. :) gratula. :))

  ReplyDelete
 2. köszönöm, írtam mailt :)

  ReplyDelete
 3. ááááááááá ott voltam fölötte :(

  Kulturmosoly gratulálok :) és irigyellek :P

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!