Circus confetti

Essence What do you think + Essence Circus confetti

Teljesen beleszerelmesedtem ebbe a lakkba! Mármint a Circus Confettibe. Először kék lakkal próbáltam ki, úgy is tetszett, de ezzel a narancsossal aztán végképp nagyon ütős. Egyik barátnőm szerint olyan mint a cukormáz :-) Viszont leszedni nem egy egyszerű művelet, de esküszöm megéri ezért a látványért. Amúgy két rétegben van a körmömön a CC a maximális csillámhatás érdekében!

15 comments :

 1. ezzel a narancssárgával igazán jól mutat. :)

  ReplyDelete
 2. ááá, nekem is narancsossal volt! :D aztán próbáltam pinkkel, az sem rossz! :D

  ReplyDelete
 3. Nekem olyan ambivalens érzéseim vannak ezekkel a csillámos körömlakkokkal kapcsolatban. Nagyon tetszik az üvegben meg még felkenés közben is, aztán a körmömön pár óra múlva szabályosan már nem kedvelem és max. 1 nap múlva lemosom.

  Egyébként ez is tetszetős így ránézvén, asszem az én "készülékemben" van a hiba.

  ReplyDelete
 4. Nagyon szuper. Minél több embernél látom, annál jobban tetszik a Circus Confetti.:D:D Nekem csak a sima ezüst csillámos van meg. Egyelőre.:D

  ReplyDelete
 5. Wow nagyon látványos!

  ReplyDelete
 6. Köszi mindenki! :-)

  Dyna: először én is úgy voltam vele, hogy jah, hát most csak csillámok, és akkor? Képen már tetszett, de igazán élőben estem bele, amúgy nagyon szeretem nézegetni is az üveget, az az iszonyatos mennyiségű csillám ami benne van, hát wow. :-) És aztán felkenve is <3. Nekem kézen is tetszik nem unom meg, inkább csak azért fogom lemosni, mert az alatta lévő szín már kezdi megadni magát. Imádom nézni, ahogy csillog a fényben :-) De hát ez olyan mint bármi más: ízlések és pofonok!

  Bikia: én is azt gondoltam először, hogy áh van már csillámos lakkom (Blair) de ez ez ez ez...Biztosan téged is elvarázsol majd :-)

  ReplyDelete
 7. Tetszik-tetszik, én is szeretnék már végre egyre lecsapni! *.* :))

  ReplyDelete
 8. Majdnem ugyanilyen a körmöm. :) Hétvégén csaptam le egy Manhattan lakkra, tegnap pedig feldobtam én is a Confettivel, de én csak a 2 gyűrűs + hüvelykujjamra tettem. Bármit feldob, nincs is vele sok macera - legalábbis a felvitelnél - , jól is mutat. Csak ne lenne olyan veszettnehéz leszedni...

  ReplyDelete
 9. Múltkor kerestétek, hogy hol lehet kapni ezt a Confettit. Hétfőn az Andor utcai Rossmannban 3 db is volt belőle

  ReplyDelete
 10. Köszi Bogi az infót, szerintem már nem sokáig lesznek ott :-))

  Makeupcakes: nekem most konkrétan az egész estém ráment, hogy leszedjem. De persze mi mással festettem volna ki a körmömet, mint egy hasonlóan nagy csillámossal, nem is én lennék :D

  ReplyDelete
 11. hű de szép! :))

  http://sminkmania.blogspot.com/

  ReplyDelete
 12. Carmenesque: Múltkor én is mondtam páromnak, miközben cifrákat káromkodtam lemosás közben, hogy állítson le, ha legközelebb ezt a lakkot akarnám használni. Nem állított. :D Na de, itt hatványozottan igaz a mondás, hogy a szépségért meg kell szenvedni. :)

  ReplyDelete
 13. ugyan ezekkel a színekkel használom én is !!! a barátnőim odavoltak érte ;)))

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!