Catrice szerzemények

Ismét eljött az a szakasza az évnek, amikor a Catrice és az Essence megszünteti néhány termékét, hogy helyet csináljon az újaknak. Ez pedig leárazásokat jelent, többnyire nagyon kedvező áron juthatunk a régóta kiszemelt dolgokhoz. Ma a Rossmanban felfedeztem, hogy a Cartice akciók már kint is vannak, az akciós termékek egységesen 599 Ft-ba kerülnek. Körömlakkok, pár szín a rúzsokból, szájfényekből, de alapozót, korrektort is láttam (igaz csak egy-egy árnyalatot), szemöldökceruzát stb. Kipróbálgattam a tesztereket és 6 dolgot hoztam magammal. Szerencsére mindenből volt még, és érintetlen darabokat is találtam, úgyhogy most érdemes körülnézni, mielőtt nagyon lefosztják az állványokat. Szerintem az Essence-nél is várható hamarosan a leárazás, figyeljetek! (Charlotte-nál már találtam egy listát a megszűnő termékekről:  http://www.pinkypolish.nl/2011/07/27/catrice-en-essence-ruimen-op/ )

A tovább után jön a zsákmány!Lakkok: 240 Sold out forever (tényleg az lesz hamarosan! :) ), 020 MAN, GO Tango

Rúzsok: Ultimate Shine - 140 Stop Light, Ultimate Colour - 070 Light The Fire

Szemöldökceruza - 030 Natural Light Brown

Colour Show szájfény - 070 Light My Fire

És végül a minták: Light My Fire szájfény, Light The Fire rúzs, Stop Light rúzs, szemöldökceruza.

16 comments :

 1. Azt nem tudod hogy, az Essence akciók mikor lesznek kint? :)

  ReplyDelete
 2. Jól látom, hogy az essence ecsetet megszűntetik?:(

  ReplyDelete
 3. Reka: sajnos nem, ebbe is csak belefutottam. De szerintem nemsokára! :-)

  Dorcsi: Bizony, úgyhogy aki még szeretne pirosító ecsetet (ajánlom, hogy szeressen, mert szuper!) az még most csapjon le rá, ha lát!

  ReplyDelete
 4. Én is zsákmányoltam tegnap: egy Sensitive Eyes Natural Touch Volume Mascarát, illetve egy tust. Ma pedig a Papagena kollekcióból hozzácsaptam egy zöld tust, hamarosan jön róluk a teszt is. :)

  ReplyDelete
 5. a Light the Fire csodaszép színű *.*

  ReplyDelete
 6. hú ez de klassz, remélem nemsokára feljutok pestre vagy mi... kerestem az új szortimentet de nem találtam még sehol...

  ReplyDelete
 7. A Boráros téri Rossmannban volt kint a Papagena kollekció, egész sok mindenből volt még. De pl. a Móriczon, ami szintén egy központi hely, tegnap nem volt kint semmi ebből. Fura.

  ReplyDelete
 8. Koszi a tippet, holnap be is nezek egy rossmannba! :-))

  ReplyDelete
 9. jajj nekem a két körömlakknak a színe tetszik nagyon!:-))

  ReplyDelete
 10. Tetszik a Light the fire rúzs :)

  ReplyDelete
 11. Hehe, mindenkinek más tetszik :-)
  Szerencsére nekem az összes :P

  Lolly: sztem ez még nagyon friss, de augusztusban már biztosan lesz több infó!

  ReplyDelete
 12. jesszus, ugye rosszul látom a listán hogy a Catrice kis szemöldökszettjét meg fogják szüntetni??? beszerzek vagy százat ha igen...

  ReplyDelete
 13. Lamilla: neeeeem, a kétvégű szemöldökceruza szűnik meg, ami két színben kapható (egyik vége ceruza, a másik egy kefe). Szerintem ezért is kár, mert kipróbáltam most, és egész jónak tűnik. Persze azért még nem kiabálom el, nappali fényben is látni akarom előbb :)

  ReplyDelete
 14. Huhh, köszi, már teljesen pánikba estem...:-)

  ReplyDelete
 15. Szeretem a Catrice lakkokat, ezt a kettőt is elfogadnám :) De megfogadtam hogy ezen a héten már nem megyek Rossmannba :)

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!