Wanted #8


Hétfőn jelent meg a Sigma legújabb terméke: ez a kis kütyü, ami Cleansing and Polishing Tool névre hallgat és egy szuper kis arctisztító készülék. Három fej tartozik hozzá, egy puha sörtés a mindennapi tisztításhoz, egy közepesen durva normál bőrre, és egy egészen erős sörtéjű, amivel nagyon alaposan lehet radírozni. Csak ráteszed a szokásos arctisztítódat, és körbemész ezzel az egész arcodon. Az alábbi videóban remekül bemutatják az összes funkciót.Nagyon nagyon szuperül hangzik, az ára már nem annyira... $39-ba kerül + $18.55 a postaköltség. Ez sokaknak riasztó lehet: ennyi pénzt kiadni egy kütyüért, ami nem biztos, hogy beválik... De ha mondjuk megnézzük a külföldi bloggereknél fel-feltűnő, nagyon hasonló Clarisonic árát (úgy nagyjából $100-ral kerül többe) akkor máris szimpatikusabb. Plusz én úgy vagyok vele, hogy a szebb arcbőrért bármit megadnék - manapság, ennyi káros hatás mellett vajon ki elégedett még a bőrével? Olcsóbb sminkmárkák termékeiből is ki lehet hozni szép sminket, de ha nem szép a bőröd, akkor a legdrágább high-end luxusmárka sem javít sokat az összképen. Legalábbis szerintem.
Ismerve a Sigma-puhaságú ecseteket, el tudom képzelni, hogy ennek is mennyire jó lehet a sörtéje. Szerencsére már nem kell sokat várnom, és be is számolhatok nektek róla, ugyanis nem bírtam ki, és meg kellett rendelnem. ITT tudja beszerezni az, aki pont annyira beleszeretett mint én. :-)


Ki szeretné még az arctisztító készüléket?

7 comments :

 1. Dejó a csaj körme! :o Amúgy tényleg szimpatikus kis kütyü, de aztán kritizáld rendesen. :D

  ReplyDelete
 2. Haha, nekem egyáltalán nem tetszik :D Igenis, ígérem, hogy darabjaira szedem (de azért csak képletesen) :-)

  ReplyDelete
 3. (hehe ilyen már nekem is volt a körmöm. :D)
  amúgy nagyon örülök, hogy a végén közölted: MEGRENDELTED:P kiváncsi vagyok nagyon! :)

  ReplyDelete
 4. úú, nagy kíváncsi leszek rá. Aztán ha jókat mondanak róla akkor lecserélem a clarisonic-ot egy sigma kütyüre :)

  ReplyDelete
 5. Én is kíváncsi vagyok a kütyüre. :)

  ReplyDelete
 6. Én még sose használtam ilyen kütyüket (kozmetikuson kívül), de biztos tök jó érzés. Kíváncsi leszek a tapasztalataidra.:)

  ReplyDelete
 7. Már úton van, szorítsatok, hogy hamar ideérjen! :-)

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!