Tribal

Egyre több körmös blog kerül be a Readerembe, én pedig mindig csak ámulok, hogy milyen manikűköket csinálnak a bloggerek a legegyszerűbb eszközökkel. Végre én is kipróbáltam az egyik nagyon népszerűt: celluxszal kreáltam ezeket a háromszögeket - nekem valamiért az afrikai törzsi festések jutnak eszembe róla, bár a színvilág nem nagyon stimmel. Nagyon tetszik amúgy, bár nem volt egyszerű...
A lakkok, amiket használtam: Claire's Mint green + Essence BTGN fedőlakk + Essence Color&Go Can't cheat on me + még egy réteg a BTGN fedőlakkból. 

Szoktatok kísérletezni körömfestésnél?

9 comments :

 1. Nekem is nagyon tetszik, szerintem egész jól illenek egymáshoz ezek az árnyalatok. Én is megpróbálkozom valami hasonlóval.

  ReplyDelete
 2. uu ez nagyon jó! nekem a színösszeállítás is kifejezetten tetszik.:) én is megpróbálkozom majd valami hasonlóval, bár kizárt, hogy ilyen jól sikerülne:/

  ReplyDelete
 3. nagyon jól néz ki :) én is próbáltam már a celluxos megoldást, de sajnos túl hamar szedtem le a ragasztót és így nem lett szép a festés. de alapból nagyon jó ötlet, ezerféle dolgot lehet vele kreálni :)

  ReplyDelete
 4. nagyon tetszik! tök szép lett :)

  ReplyDelete
 5. ez nagyon szép lett! jó lakkokat kombináltál össze :)

  ReplyDelete
 6. Köszönöm! :-)
  Azért tökéletesnek nem mondanám, de első próbának elmegy. Biztosan fogok még kísérletezni, ez sokkal jobban bejön, mint a nyomdázás, az többször nem sikerül, mint mondjuk ez..

  ReplyDelete
 7. de ügyes vagy, nekem a cellux vagy leszedi az alá festett lakkot, vagy nem tudom rendesen leragasztani és a felé kentből belóg egy kicsi :/

  ReplyDelete
 8. Hát igen, ezért került fedőlakk már a színre is, és nem csak az egészre, plusz sok idő telt el a cellux és az első lakkozás között, így volt ideje megszáradni csont keményre. A sok idő alatt pedig órákat értek :-)

  ReplyDelete
 9. nagyon jó lett :) és olyan szép ez a szín

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!