A tökéletes nude lakk


Calozzal volt egy cserém a héten, és az egyik választottam ez az Elf lakk volt. Nagyon jó döntést hoztam, mert már régóta keresek egy szép nude lakkot, de eddig nem jártam sikerrel. Vagy túl barna vagy túl rózsaszín a végeredmény, vagy jó a szín, de csillámos, blah... csak nem lett meg az arany középút. Már fel is adtam szinte, de akkor jött ő. A neve egyszerűen Nude, és pontosan az a szín, amire vágytam. Két réteg elég, nem kell egymilliószor átkenni a körmöt, hogy látszódjon valami és elég gyorsan meg is száradt. És a szín, ó igen. A tökéletes. Bőrszínnek mondanám, bár az üvegben egy kicsit rózsaszínesnek tűnik, de nem az - vagy csak annyira, amennyire a természetes bőr is. Nagyon nagyon tetszik, talán sose vettem volna meg a webshopból, de nagyon örülök, hogy Eszter közreműködésével egymásra találtunk!
Ezen kívül egy másik Elf lakkom van még, ami piros, és azzal is nagyon elégedett vagyok, sőt barátnőm is úgy számolt be az övéiről, hogy szuperek, úgyhogy fogok szentelni az Elf lakkoknak egy bejegyzést valamikor szerintem. Addig is szerelem van :-)) A lakk innen rendelhető, 1,50£ az ára.

És még egy-két hírmorzsa a végére: azt már többen felfedeztétek, hogy lehet tőlem kérdezni a Formspringen, de ezen kívül most már a Facebookon is van saját oldala a blogomnak. Mindkettőt az oldalsávban is megtaláljátok, gyertek lájkolni! :-)

5 comments :

 1. Én is hasonló körömlakkra vadászom mostanában,nagyon szép :)

  ReplyDelete
 2. nagyon szép színe van és külön jó, hogy nem látszik át. nekem is van egy szép nude lakkom, de az sajnos átlátszik :(

  ReplyDelete
 3. Ez abszolút tökéletes:)

  ReplyDelete
 4. cuki! Beteggeltelek. Kukkants át a blogomra. Az a neve: What is on My Nightstand.

  ReplyDelete
 5. Silvia: köszi! Nincsen éjjeliszekrényem, az ágy sarkán van az aktuálisan olvasott könyvem és a telefonom a reggeli ébresztéshez, szerintem könnyen elképzehető :-)

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!