Tag

Sokat gondolkodtam, hogy kitöltsek-e ilyen kérdőíveket, mert eléggé introvertált vagyok és sosem tudhatom, hogy ki olvas. De most épp ilyen kérdésekre-felelős hangulatom van, úgyhogy megírtam a válaszokat, olvassátok szeretettel :-)
 
1.Kedvenc virágod?Miért?
A margaréta, mert szép és egyszerű.

2.Volt vagy van műkörmöd?
Csak az a két Essence amiről már itt is írtam, de "rendes" sosem, és nem is hiszem, hogy valaha is lenne, nem az én világom.
 
3.Kedvenc terméked ?(nem mostani jelenlegire gondolok ,hanem az összes smink/ruha/cipő..stb termékek közül)
Legeslegjobban a gyűrűket szeretem. 
 
4.Mennyit költesz havonta Sminktermékekre,ruhára,cipőre,kiegészítőkre..?
Ruhára, cipőre, kiegészítőre párhavonta 4-5000 Ft max, ilyesmiket ritkán veszek. Szezonváltáskor szoktam egy-két újabb darabot beszerezni, azt is olcsó helyekről, turikból. Sminkre viszont elég sokat, havi 5-10000 Ft között, bár ez változó. De ahogy épül a kollekcióm ez egyre kevesebb és kevesebb lesz, mert egyszerűen nincs szükségem újabb dolgokra, amíg a régieket sem használtam el.
 
5.Hol laksz jelenleg?
Budapesten
 
6.Hogyan szereted magad sminkelni a hétköznapokon?
Ha olyanom van, akkor alapozó, de amúgy inkább csak a púder + pirosító + korrektor, hogy ne legyek nyúzott + szempillaspirál + tus + nude rúzs. Színes tusokkal szoktam még játszani :-)
 
7.Miért kezdtél el blogot írni?
Legelőször csak én-naplót írtam, még úgy ezer éve, amikor a blogolás még nem volt divatos. Aztán ezt a blogot személyes okok miatt abbahagytam, de mivel nagyon szeretem a műfajt, ezért másról kezdtem írni: az ékszerekről. Ezt talán nem tudjátok sokan, de ékszerkészítéssel is foglalkozom, és hát erről vezetek egy külön blogot (amit sajnos nagyon elhanyagoltam mostanában, de már dolgozom az ügyön!) Itt elérhető, ha valakit érdekel: http://carmenesque.blogspot.com A Carmenesque név egyébként a boltom neve. :-)
A sminkes blogot pedig nagy vívódások után kezdtem el, mert nem akartam teljesen kiadni magam az internet olykor kegyetlen világának, de úgy gondoltam, hogy lesz ami lesz, meg kell örökítenem a sminkelési tapasztalataimat, fejlődésemet.

8.Kinek a blogja a kedvenced?
Abból a kb. 150-ből, ami a Readeremben van nem tudok kiemelni egyet. Mindegyiket másért szeretem, és mindegyik a kedvencem, hiszen azért olvasom őket. :-) Egyébként meg nem csak sminkblogokat olvasok, szóval akkor téma szerint válasszak? Nem mintha úgy menne!

9.Kinek a blogját olvastad először?
Hát talán a sajátomat :-) Többnyire én-blogokat olvastam legelőször, közülük egy van, aki még most is ír, és olvasom is, bár privát blog most már. Sminkesblogok közül pedig Dorkát.

10.Óvodában mi volt a jeled?
Nem túl fantáziadús, de lombos fa. :-)
 
11.Ideális esküvő?
Kettesben...

12.Ideális férfi?
Megvan! :-) Egyébként intelligens, jó humorú, kedves, ambíciózus, és elfogadja a hülyeségeimet (adott esetben sminkmániát)  
 
13.Hány pár cipőd van?
Kb 5, nem vagyok nagy cipőbolond. (Most megszámoltam: Nyárra két papucs és egy szandál, egy sportosabb fekete félcipő és egy bokacsizma télre, bár most akarok venni még egy szandált.)
 
14.Beceneved, ha van mostani, ha nincs akkor régebben hogyan becéztek?
Nincs becenevem, de a Carment olyan régóta használom (netes körökben), hogy hallgatok rá. Amúgy a keresztnevem kicsinyítő képzős fomáját használták legtöbbször kiskoromban, semmi kreatívat.
 
15.3 legkedveltebb követőd/rendszeres olvasód neve?
Ha hármat nem is, de egyet tudok mondani: a legjobb barátnőm, aki követ és szóban minden bejegyzésemet kommenteli :-)) (Köszönöm!). Sajnos nem ismerem az olvasóimat személyesen, illetve csak egy-két bloggerinát, aki egyben követőm is, de még velük sem alakult ki nagyon mélyebb kapcsolat.

16.3 legkedveltebb blogod neve?
Mintha ez a kérdés már lett volna, nem? ld 8.
 
17.Mivel foglalkozol jelenleg?(munka/tanulás?milyen szakon?)
Tanulok az Eltén, mellette pedig a turizmusban dolgozom (főleg nyáron, de évközben is előfordul)
 
18.Kedvenc városod?
 Nincsen, mindegyik tetszett, ahol eddig jártam. Amit kiemelnék az talán Rottweil, mert nagy meglepetés volt, hogy semmi extra, és mégis egy nagyon helyes kisváros, jó emlékek kapcsolódnak hozzá, pedig csak pár órát voltam ott :-)
 
19.Hol élnél legszívesebben ha tehetnéd?
 Ott ahol max 20 fok van nyáron. Tehát Finnország :) Igazából sok helyen szeretnék élni, ha nem is örökké, de valamennyit. A teljesség igénye nélkül: Írország, Spanyolország, Portugália, Dánia, Hollandia, Japán, New York stb., látni szeretnék sok mindent.
 
20.Márkás bolt vagy turi?Miért?
Turi. Nem sokszor van kedvem bemenni, de ha van, akkor képes vagyok órákon keresztül minden egyes ruhát átnézni és ilyenkor általában találok is néhány kincset, amik aztán a legkedveltebb ruháim lesznek. Szóval ezért. Persze azért rendes boltban is szoktam vásárolni, de az valahogy nem akkora élmény, mint amikor valami nagyon egyedit találok potom pénzért (pláne amikor 5-öt)
 
21.Kedvenc stílusod?(lehet korstílus, ruhastílus, sminkstílus..)
 Szecesszió.
 
22.Egyenes haj vagy göndör haj?
Mivel nekem olyan semmilyen hullámos, ezért mindegyikre nagyon vágyom. De talán az egyenes az inkább a szívem csücske, a göndör hajra csak néha kattanok rá, amikor valami extrábbat szeretnék kihozni magamból. 
 
23.Szoli vagy önbarnítás?
Egyik sem, éljen a fehérség!
 
24.Párkapcsolatban élsz?
Igen.
 
25.Szerelem vagy szex?
Ilyen sorrendben.
 
26.Kedvenc alkoholos ital/koktél?
Mojito vagy vodka+almalé

27.Kibírnád 2 hét sminkelés nélkül?
Persze, bár azért hiányozna legalább egy szempillaspirál. Meg egy púder. Meg egy pirosító. Tehát gyakorlatilag nem :)

Gratulálok annak, aki végigért! Jutalmul szavazhatsz, hogy töltsek-e még ki ilyet, vagy annyira nem vagyok érdekes, úgyhogy hagyjuk. :-)

4 comments :

 1. Én szívesen elolvasnám, ha töltenél még ki. :)

  ReplyDelete
 2. persze hogy tölts még ki ilyeneket. egyrészről nagyon szépen írsz, másrészről pedig jó új dolgokat megtudni rólad és bármelyik bloggerináról:)
  (az ékszerkészítés volt a legnagyobb meglepetés nekem:))

  ReplyDelete
 3. Nekem is lombos fa volt a jelem az óvodában.:) Látod, ha nem töltöd ki, sose tudjuk meg ezt a közös pontot. :D

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!