Narancs

 
 Pedig megfogadtam, hogy nem veszek már több körömlakkot. De ezt a narancsot nem tudtam otthagyni, annyira reméltem, hogy pont olyan a színe a körmömön is, mint az üvegben. De sajnos nem, az arany csillámok nagyon elvesznek, és ez csak egy szimplán erős barackos narancs lakk. Viszont iszonyúan tetszik ennek ellenére is, igazi nyári szín, ami barna bőrhöz tökéletes (nekem ilyen sose lesz, de fehérhez is elmegy), plusz a barna-piros szandálomhoz a legtutibb szín. Az árnyalat neve egyébként What do you think?

És te mit gondolsz? :-)

6 comments :

 1. Én azt gondolom, hogy az általam is hiányolt arany csillámokat megadom én majd ennek a lakknak, az essence aranycsillámos effektes fedőlakkjával :)) szuper ez a szín :))

  ReplyDelete
 2. Húú nagyon tetszik ez a szín *-*. Mennyire tartósak és jók ezek a lakkok egyébként?:)

  ReplyDelete
 3. nagyon szép, nekem is meg van ez a lakk és nagyon szeretem. én is nagyon sajnáltam, hogy nem látszanak felkenve az arany csillámok, de így is nagyon szép. :)

  ReplyDelete
 4. pont evvel van kifestve a körmöm:D imádom ezt a színt :)

  ReplyDelete
 5. ezt a lakkot már én is megszeretném venni. úgy gondolom ez elég népszerűségnek örvendett:D sok bloggerinának láttam hogy megvan

  ReplyDelete
 6. Biu: nekem nagyon béna körmeim vannak, szóval van, hogy egy napot sem bír ki (bár ez most kibírt kettőt viszonylag normális állapotban)
  De olvastam már 4-5 napos tartósságot is..szóval ez tényleg emberfüggő.

  Igen, elég népszerű ez a szín, talán most először láttam boltban, bár igazság szerint egy ideje nem nézegettem az essence lakkokat, mást is ki akartam próbálgatni.

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!