Manhattan High Shine szájfények


Az akciós kosárban szúrtam ki ezeket a szájfényeket, féláron kínálták őket. Mivel az ilyenkor szokásos állapotoknak megfelelően voltak már kinyitott tubusok, sikerült szemrevételeznem az applikátort is, ami legnagyobb örömömre egy aprócska ecset. Rögtön át is túrtam a kosarat, és ezt a három érintetlen példányt találtam, el is hoztam rögtön mindet, mert a kinyitott legszélső rózsaszín nagyon meggyőző volt. Aztán itthon ért a legnagyobb megdöbbenés: ezek fantasztikusak! Pigmentáltak, színazonosak, tartósak, fényesek, jó az illatuk, mi kell még?Alapjáraton nem nagyon rajongok a csillámos szájfényekért, de egye fene, rúgjunk ki a hámból, nyár van, csillogjon csak. Mivel ezek a High Shine családba tartoznak, így nem csak a csillámok biztosítják a csillogást, hanem még a textúrájuk is elég vizes hatású. Ahogy írtam, a színek fantasztikusak: végre egy piros, ami piros és nem lilás-bogyós akármi szín. A barnás-bronzos nagyon nagyon szép, és tök jól is áll, a rózsaszín pedig egy hideg babarózsaszín, nem is volt még ilyen színem, mert én meg a rózsaszín...de ez tetszik. 
Az ecsetke is szuper, én egy mártással ki tudom festeni az egész számat, bár ha nagyon csillogósra szeretném, akkor azért kell a kettő. Viszont nagyon könnyű dolgozni vele, ráadásul pontosan, ami ugye ilyen erős színeknél nem hátrány. A csomagolás is jó, matt fekete a teteje, rajta az M betű, szerintem ez így tök igényes. A drogériás cuccok közül talán a Manhattan csomagolása szokott legjobban tetszeni, olyan profi érzetet kelt. A tartósságuk elég jó, bár nem extratartós szájfényről van szó, én elégedett vagyok vele, ivást simán kibírt, és ha a fénye veszít is az intenzitásból, a szín a helyén marad a számon.
És ami még pozitív, az áruk: 1200 Ft helyett 600 Ft volt darabja, ezekkel teljesen le is van tudva a nyári szájfényszükség. :-)
És akkor a színek:

45L / Eperpiros

94D / Bronzos barna

52N / Hideg babarózsaszín

Összességében nagyon jó vételnek tartom őket, főleg ennyiért, biztos, hogy barátok leszünk :-) Egyetlen negatívumot azért megjegyeznék - és ez minden Manhattan termékre igaz: miért nincs a színeknek neve? Elég kiábrándító ez a kódozás, megjegyezhetetlen, és különben is, egy jó elnevezés szerintem még vásárlókat is generálhat. Rejtély, hogy ők miért nem figyelnek erre. Ezt leszámítva egyre jobban beleszerelmesedek a Manhattan dolgokba, hiszen a nagy kedvenc barack pirosítóm is ebből a márkából került ki.

Ti használtok Manhattan termékeket? Ajánlotok valamit?

11 comments :

 1. A rózsaszín nagyonnagyon tetszik :)

  ReplyDelete
 2. hú, nem is tudtam, hogy ilyen ecsete van! a bronzos nagyon tetszik :)

  ReplyDelete
 3. húú a 3. nagyon nagyon tetszik :$

  ReplyDelete
 4. A púdereik isteniek! Ma mást is szeretnél kipróbálni ;)

  ReplyDelete
 5. Megvettem a barack pirosítót, nagyon tetszik! :)

  ReplyDelete
 6. Uhh, jó színük van! Nem, nekem nem szabad megnéznem őket :))

  ReplyDelete
 7. Az eperpiros meg a rózsaszín nagyon jól néz ki! :)

  ReplyDelete
 8. Örülök, hogy tetszenek nektek, nekem hatalmas kedvenceim lesznek az biztos. Legjobb ár-érték arány!
  Mesi: örülök!! :-)

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!