Mai smink


 Mai csak-gyorsan-összedobok-valamit smink. Nem sokat gondolkodtam rajta, meg aztán a 30 fokos előrejelzés is elriasztott a bonyolultabb dolgoktól. Viszont csomó új dolgot használtam hozzá, amiket tegnap szereztem be...mert nem csak Mac van a melóhelyhez közel, de Rossmann is...komolyan tiszta kísértéscsapda.


- Arc: Avon Magix primer, NYC púder - Translucent, Lovely korrektor 1-es szín, Manhattan Powder rouge Fresh peach, Astor Deluxe Bronzer 001 Sahara Gold
- Szem: ArtDeco szemhéjalap (lemaradt, mert már elpakoltam), Sleek Storm paletta (felső sor balról második, és alsó sor bal szélső a mélyítővonalba), Lovely tus, Catrice szemöldökszett
- Száj: Mac Hue rúzs, Essence ajakdúsító szájfény

Keresd a pasit a képen!

5 comments :

 1. ijesztő. mármint a pasi:D
  hozzám csak rossmannok meg dm-ek vannak közel.. de azok nagyon. ugyhogy tudom mit érzel..:D

  ReplyDelete
 2. Tetszik a smink, természetes, de szép. Muszáj megjegyeznem még valamit, mert mikor képet látok Rólad, mindig eszembe jut, remélem nem haragszol meg érte, de annyira el tudnálak képzelni az arcod alapján ókori görög vagy római nőként, szinte látlak magam előtt khitónban vagy tunikában. :)

  ReplyDelete
 3. Tetszik a smink! Jól áll

  ReplyDelete
 4. Nagyon szép ez a paletta. Tényleg tiszta félelmetes a tükörből leselkedő férfi.:D:D:D

  ReplyDelete
 5. Citromhab: köszönöm, nem haragszom egyáltalán. Ezt még sosem hallottam eddig, és esküszöm nincsenek görög felmenőim :D Egyébként pont ma próbáltam fel egy görögös szabású hosszú ruhát, és nagy jól állt, lehet, hogy erre a vonalra kéne ráállnom? :-)

  Köszönöm a többieknek, igen a pasi kicsit furán néz :)

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!