MAC-ben jártam...

...és megvettem az első rúzsomat.

Tudom, hogy nem éppen az olcsó kategóriába tartozik, de nagyon vágytam már egy ilyen rúzsra. A töltény alakú csomagolásra, a vaníliaillatra (pedig utálom a vaníliás dolgokat). Viszont fogalmam sem volt, hogy mégis melyiket válasszam. Nagyjából egymillió swatchot végignéztem már a MAC egymillió rúzsáról, de nem tudtam dönteni, még abban sem, hogy egyáltalán melyik színcsalád felé induljak el. Aztán ma éppen a nude Manhattan rúzsom volt rajtam, amikor is megszállt az ihlet és döntöttem: egy nude rúzs kell nekem. Azt mindennap hordhatom, mindig divatos, télen-nyáron, napsütésben, esőben... Ma váratlanul rámszakadt egy óra, amit el kellett ütnöm valahogy, és mivel az egyik bolt közelében dolgozom, hát bementem kiválasztani a szerencsést. Először a Gaga II. rúzst néztem meg, mert a rúzs árával a MAC Aids Alapítványát támogatom és én szeretem a támogatós dolgokat, de nem igazán tetszett (pedig az eladó mondogatta, hogy jól áll, de szerintem nem). Aztán végigpróbáltam még egy csomó színt, mire meglett a nyertes: ő pedig nem más, mint a Hue. Ez egy rózsaszínes tónusú nude rúzs, nagyon természetesen néz ki, ellenben a Gagával - ami iszonyatosan barna volt. Glaze finishe van, ami annyit tesz, hogy fényes, és egy kicsit áttetsző is de krémes állagú, és minimálisan hidratál is. És nagyon jól áll, mellesleg egyike a legkelendőbb rúzsoknak, tehát valószínűleg sok mindenkin jól mutathat! :-)


Az eladó előtt le a kalappal egyébként. Amennyire a múltkor kb le se szartak, most pont az ellenkezője volt: profi, szakértő kiszolgálás, nagyon kedves volt a lány, mindent hozott, mutatott, kipróbált, rögtön felvett az adatbázisba, felhívta a figyelmemet a Back 2 MAC programra is. Egy ilyen kaliberű boltban szerintem ez elvárható amúgy is...Szóval ez most egy nagyon jó élmény volt és majd elmondhatom, hogy a Hue a kedvenc rúzsom, mert az volt az első, amit vettem. :-)


8 comments :

 1. Gyönyörű a színe. Olyan angyali.

  ReplyDelete
 2. Vaaa de tetszik! Én is haulozásra készülök a MAC-ben :D és elsődleges célom egy nude rúzs :) remélem én is megtalálom!

  ReplyDelete
 3. Eszméletlen szép. Ez tényleg az a szín, ami mindig mindennel passzol.:)

  ReplyDelete
 4. :-)) Igen, fantasztikus. Nagy szerelem van kialakulóban, és bár azt hallom a mac rúzsokról, hogy szárítanak, én (akinek folyton száraz a szája) egyáltalán nem érzem annak. Lehet, hogy csak a finish miatt, és egy más színnél nem így lenne, de ez valami szuper. :-)

  ReplyDelete
 5. Ja és Griberli: van egy Angel nevű rúzsuk is, de ez szerintem sokkal szebb :))

  ReplyDelete
 6. Szia!
  Képzeld én is rúzst akartam venni Mac-éknél és mindenképpen valami nude színt szerettem volna, és ráadásul szintén elsőként...
  Aztán kipróbáltunk párat pl. Creme Cup, Creme Cup 'n' nude, Myth, Shy Girl, meg nem tudom még melyiket a Hue-n kívül...
  Nagyon kedves volt a lány, végigpróbáltuk őket felesben a számon és végül ő lett a nyertes! És szerintem is gyönyörű!!!
  És meg akarom köszönni az írásod, mert ez is egyike volt azoknak az írásoknak, amik segítettek szűkíteni a kipróbálandó rúzsokat.
  Úgyhogy köszi, és további sok sikert a blogoláshoz!

  ReplyDelete
 7. zizitim: hát ennek nagyon örülök, és köszönöm :-)

  ReplyDelete
 8. Ma voltam a MAC-ben és megvettem az első MAC rúzsomat :)) És pont az Angel-t :P :D Írok róla majd tesztet is, de amióta felkentem a számra, azóta olyan jó puha és hidratált :)

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!