Fleur Power


 Nagyon meglepődtem, amikor nyertem Babus játékán, és választhattam egy MAC pirosítót. Általában nem vagyok túl szerencsés, nem szoktam nyerni, úgyhogy kb madarat lehetett velem fogatni. A választottam pedig a Fleur Power nevű pirosító lett, mert már régebben is nézegettem pirosító mintákat, és ez eléggé megfogott. Barackos, lazacos színe van és satin finishe - tehát nem is matt de nem is csillámos csak fényes. Szuper. Mellette pedig olyan pigmentált, hogy leesett az állam; ezért óvatosan kell vele bánni, de legalább nagyjából életem végéig elég lesz. A vélemények alapján, amiket olvastam róla mindenféle bőrszínen jól mutat - lehet sötétebb vagy világosabb, ez egy abszolút univerzális pirosító. 
Nagyon tetszik, kedvenc lesz :-) Jöjjenek a képek!






Erősebb minta

Itt kicsit kevesebb festék van a kezemen, jobban eloszlatva, bár még így is erősnek néz ki. Tényleg éppen csak bele kell nyúlni az ecsettel, annyira erősen pigmentált. Ennek külön örülök, mert nekem egyszerűbb és gyorsabb valamiből keveset tenni, mint építgetni ezer évig, hogy látszódjon. Lesz majd vele smink is, talán lassan most már sminkelhetek. :-)

Neked melyik pirosító a kedvenced? 

4 comments :

 1. nagyon szép színe van :) az én kedvencem art deco 07-es árnyalat, hasonló színe van, mint ennek a macnek. az is ilyen szépen pigmentált, úgyhogy jó sokáig elég :)

  ReplyDelete
 2. Gyönyörű ez a pirosító! Én az Astor pirosítókat szeretem, ahol 3 árnyalat van egymás mellett.

  ReplyDelete
 3. Mázlista :-))) Ha bárki hallja rám is eshet MAC eső :-)

  Nagyon szép, biztosan imádni fogod!

  ReplyDelete
 4. Astort és Artdecot még nem is próbáltam :-) De már annyi pirosító van itthon, szerencse, hogy ezt nyertem, különben nem találtam volna megfelelő magyarázatot arra, hogy miért kell megvennem :-)

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!