Essence Stay with me szájfények


Úgylátszik, hogy hármasával jönnek a szájfények mostanában. :-)
Három szín van meg nekem ebből a sorozatból: My favorite milkshake , Berry me!  és a Kiss Kiss Kiss. Az első kettőt a bloggertalálkozón kaptam, a harmadikat pedig Krakkóban vettem, mert itthon ez a szín nem kapható. Egy barackos rózsaszínt, egy bogyószínt és egy piros szájfényt várnék a külalak alapján, azonban az üveg nagyon csalóka: a Berry me! és a Kiss Kiss Kiss szinte megszólalásig hasonlít feltéve, árnyalatnyi különbség van a kettő között. Ez nekem egy kicsit csalódás, mert bár nagyon tetszik a Kiss Kiss Kiss mégsem igazán pirosnak mondanám.
A csomagolás szokásos szájfény, az extra benne a hírhedt applikátor. Nem a kedvencem, de annyira azért nem is rossz, a legzavaróbb inkább az, hogy a festéket nem egyenletesen veszi fel, inkább középre koncketrálódik minden, én pedig a végével szeretek festegetni. Azért meg lehet szokni, bár tükör nélkül képtelenség feltenni, de én amúgy is minden kis igazításhoz használok tükröt.
A Stay with me szájfények titka a tartósság. Legalábbis tartósnak ígéri magát, ami mondjuk részben igaz is. Tényleg tovább tart, mint egy mezei szájfény, akár órákon át is, de én olyan sokat nem bírok ki pl ivás nélkül, és bár üvegből szoktam inni, mégis lelombozó a szájfény állapota utána. Nem jön ugyan le, de foltos lesz, és igazítani kell. Ezt pedig minden korty után eljátszani nem túl felemelő. Bár ez inkább a sötét színekre igaz, a My favorite milkshake jobban bírja, vagy inkább csak kevésbé látszik a kopás.

Ez az egyetlen bajom vele, amúgy viszont imádom őket. A pigmentáltság is jó, egy kicsit talán ragadós, de legalább nem tűnik el nyomtalanul fél óra múlva, és amúgy van ennél ragadósabb szájfény is. :-) És a legjobb, hogy mindegyik szín csillámmentes, szerintem ez elég ritka a szájfénypiacon, így vagy úgy, de mindig tesznek bele valami csillogót...vagy csak én látom így? Persze spéci boltban van választék, én most főleg a drogériás sminktermékekre gondolok. Szóval ezekben nincs csillám, ami nagy hurrá :-) A színek pedig ilyenek feltéve, az utolsó kettő között nincs sok különbség sajnos, bár azért látszik, hogy a Berry me! lilásabb valamivel. Az áruk 649 Ft, szerintem nagyon baráti, ilyen minőségű szájfényekért!

My favorite milkshake

Berry me!

Kiss Kiss Kiss

8 comments :

 1. Nekem 2 db van ezekből a szájfényekből, és a my favorite milkshake a kedvenecem. Lassan vehetek is belőle újat, mrt alig van már benne :)
  Mellesleg tényleg jó, hogy van csillámmentes szájfény :) Már untam, hogy mindegyik csillámos.

  ReplyDelete
 2. Örülök, hogy nem csak én látok csillámokat mindenhol! :))

  ReplyDelete
 3. szerintem nagyon jól áll a kiss kiss kiss :) szép színük van nagyon, nekem is a my favourite milkshake van meg, plusz a szintén bogyószínű trendsetter. szeretem őket, és nem csak te látsz mindenhol csillámokat :)

  ReplyDelete
 4. Nekem is a Kiss Kiss Kiss tetszik a legjobban. Az Essence mostanában nagyon jó termékeket hoz forgalomba. Kár hogy csak egy része jut el hozzánk :(

  ReplyDelete
 5. Bikira, köszi! :-)

  TMW: sajna ez ilyen, mindig az kell mindenkinek, amit nem hoznak be. Ha meg behoznák, akkor meg árválkodnának a polcokon szóval ez a tiltott gyümölcs tipikus esete. Azért a termékek nagy része kapható így is, mindenki találhat kedvére valót :-)

  ReplyDelete
 6. Ez igaz, de pl. nekem a balerinás kollekció nagyon tetszik, és úgy tudom nem hozzák be Mo.-ra. Pedig én nem hagynám árválkodni a polcokon :D

  ReplyDelete
 7. Hidd el, ha az jönne be és a 50's meg nem, akkor meg azért sírna mindenki. Amíg nem változnak a sminkelési szokások, addig ez sem fog változni. Németországban már az első hetekben elfogy minden, csontra lefosztják az állványokat, nálunk meg ott árválkodnak a cuccok két hónap múlva is. Még akkor is ha valami népszerű. Én elhiszem, hogy nem éri meg nekik behozni, ez tisztán kereslet-kínálat összefüggés. Én is sajnálom a balerinásat, tetszett belőle pár dolog, de annyira nagy a piac, hasonló dolgokat pedig sok márkánál lehet találni.

  ReplyDelete
 8. Szerintem szájra felkenve már látszik a két utóbbi szájfény közti különbség. A Kiss Kiss inkább piros, a másik inkább pink. Legalábbis én így látom.

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!