A zsákmányok

Igen, ez most dicsekvés lesz. Na jó nem :-) Igazából nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy ennyi mindent kaptam a szombati találkozón azért, hogy kipróbálhassam, és véleményt mondhassak róluk. Egyrészt jó lehetőségnek tartom azért is, mert így olyan termékekre is irányul a figyelmem, amiket nem biztos, hogy leemeltem volna a polcról, és ki tudja, lehet, hogy új kedvencre találok közöttük. Másrészt a cégeknek is előnyös, ha látják, hogy a használat során mivel vagyunk elégedettek és mivel nem, így pozitív irányba fejlődhetnek. Már az is nagyon szimpatikus, hogy így nyitnak az online közösségek felé és kíváncsiak ránk és a véleményünkre. Azt gondolom, hogy minél több dolgot próbál ki az ember, annál biztosabban tudja megállapítani, hogy egy termék jó-e vagy sem, és hol máshol lehetne őszintébb véleménnyel találkozni, mint egy cégektől teljes mértékben független blogban? Sokakban felmerülhet az, hogy mivel mi most ingyen kaptunk néhány (nem kevés) cuccot, ezért most aztán mindenről pozitívan nyilatkozunk és becsapjuk az embereket. Erről szó sincs. Saját magamat járatnám le, nem a céget. Szóval már most leszögezném, hogy mindenhol csakis a saját véleményemmel találkozhattok, és azt gondolom, hogy ez a többi bloggertársamnál is így van / lesz. Bocsánat a hosszú eszmefuttatásért, most már jönnek a képek! :-)
A tovább után láthatjátok, hogy mikről jönnek tesztek hamarosan.Max Factor zsákmány

Essence kupac (Better than gel nails, trendkiadások és mindenféle)
És még az ELF rendelésem is pont megérkezett, erről is beszámolok majd (te jó ég, egymillió posztot kell írnom...)

A közeljövőben biztosan nem lesz zsákmányos poszt, ezzel a mennyiséggel elleszek egy ideig, plusz még amúgy is volt már csomó minden, amiket be szerettem volna mutatni, a nyereményjátékhoz kapcsolódva is, meg amúgy is. (Amíg a zsákmányok végére nem érek, nem veszek semmit? - challenge accepted :-) )

9 comments :

 1. Hű, ez ám a mennyiség :) Nagyon várom a teszteket :) Remélem a következő blogger találkozón Téged is megismerhetlek :) Remélem hamarosan lesz :)

  ReplyDelete
 2. A kék essence lakk csodaszép!

  ReplyDelete
 3. A smokey eye effect-el már sokat szemeztem, de még nem mertem megvenni. Remélem hamarosam készül vele teszt és smink.:)

  ReplyDelete
 4. Én a better than gel nailsre vagyok kíváncsi, meg majd persze rád is legközelebb :D

  ReplyDelete
 5. Mindent elfogadnék ezek közül. :D

  ReplyDelete
 6. Dorcsinagy: lesz róla is teszt, igyekszem :-)

  ReplyDelete
 7. Uh, minden nagyon szép :) szerencsés vagy, hogy ennyi mindennel távoztál :) Az essence termékekre vagyok nagyon kíváncsi, főleg a Your, rock! palettára :)

  ReplyDelete
 8. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 9. Én a rock you palletára vagyok nagyon nagyon kiváncsi de a legeslegjobban az essence studio nails krém féleségre..már várom hajrá!!!!!

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!