Whoom Booom! - a színváltós szájfény esete

Ezúton is köszönöm Katie-nek, amikor a magasba emelte a szájfényt, hogy ki kéri, én pedig kértem. :-) Amikor először olvastam erről a kollekcióról, nagyjából semmi sem fogott meg belőle. Ez a nagyon képregényes, Andy Warholos dolog nekem nem annyira jön be. Plusz színváltós szájfény? Minek? Az miért jó? Ez is olyan, mint a színváltós gyűrű, és a kedvem szerint változik? Nem sok értelmét látom általában az ilyen dolgoknak...Na de, aztán megkaparintottam ezt a szájfényt, ami a Roy's Red  árnyalat.


 Tubusos kiszerelés, színes, feliratos, nekem egy kicsit sok, de végülis oké. Alapból nem kifejezetten szeretem a tubusos dolgokat, de ennél még inkább hátrány, mindjárt meglátjátok, hogy miért.

Ahogy a képen is látszik, először sárga....


... aztán pedig rózsaszínes, málnás színű lesz.


 És itt jön a trükk: ugyanis ha a fénye le is kopik, a színe megmarad, és eléggé megfogja az ajkakat. Itt talán látszik, hogy mennyire (sminklemosó kendővel töröltem le a kezemről):

Emiatt aztán célszerű nagyon precízen (pl ecsettel) felvinni, mert ahova kerül belőle, ott hiába törlöd le, megfogja. Ami persze egyébként tök jó, meg tartós is, csak nem szerencsés akkor ilyen tubusba csomagolni, amiből nehéz szépen felvinni. :/
Ennyi lenne a kritikám, egyébként tetszik  nagyon, jó, hogy akkor is marad szín a számon, ha már eltelt sok óra. DE azt valaki légyszi mondja el nekem, hogy mi a jó abban, hogy színváltós?? :) (Asszem ehhez már öreg vagyok)
A Whoom Boom! kollekció pedig  hamarosan a boltokban, és úgy emlékszem, hogy csak azokban a dm-ekben lesz kapható, ahol van Essence pult.

5 comments :

 1. Ezt én is néztem, pont azért mert színváltós :D Hát hiába kell valami extra, hogy a 20 szájfény mellé megvegyem ezt is :) De amúgy nem hiszem, hogy megfogom, köszi a képekért!

  ReplyDelete
 2. Áh, ez a tartósság meggyőzött, kell. :D

  ReplyDelete
 3. nem lehet, hogy a saját bőrárnyalatodhoz igazodik??? :)

  ReplyDelete
 4. Kriszti a másik szín kékről lilára vált, ha esetleg :-))
  Vadpulyka, örülök :)
  Sophie ezt nem egészen értem. Honnan tudná, hogy milyen a bőröm? :-) Ez még nem az intelligens szájfény :D

  ReplyDelete
 5. hu ezt angyon megvennem.remel meg is fogom.....kosiz a postot

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!