Wanted #7


Bár sajnos korántsem utazom annyit, mint szeretnék, mégis imádom a praktikus dolgokat, sok színt egyben egy apró palettában például, ami kicsi, könnyű, mégis jól használható. A MAC Packed to go kollekciójában ilyen kicsi paletták és kisméretű szettek találhatók. Ebben a két palettában például 6-6 teljes méretű szín van, nagy bánatomra viszont csak reptereken lehet kapni őket - végülis logikusan. Az egyik a Warm Smoky Eyeshadows a másik pedig a Cool Smoky Eyeshadows nevet viseli, én nem tudnék választani közülük, bár az áruk biztos arra ösztönözne, hogy mégiscsak :-) 

Ti szeretitek az ilyen kicsi palettákat? Vagy inkább egy nagy legyen a szivárvány összes színével?

3 comments :

  1. Szerintem kicsi legyen és sokszínű :)

    ReplyDelete
  2. Én szeretem az ilyen palettákat, főleg ha utazom... a lényeg, hogy legyen benne 4-6 szín, amiben van világos, sötét és közepes szín is, passzoljanak egymáshoz és lehetőleg natúrabb színek legyenek benne :).

    ReplyDelete
  3. én is a kisebb palettákat szeretem, amiben egy szín több árnyalata plusz egy fekete megtalálható. a kettő közül a színek miatt mégis a bal oldalit mondanám, szép az a zöldes árnyalat az alsó sorban középen. :)

    ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!