Wanted #4


 A héten kipróbáltam a kézfejemen ezeket a rúzsfilceket, és máris felkerültek a kívánságlistámra. Egyrészt én marhára bírom az ilyen kiszerelést, rúzsceruza, rúzsfilc, szerintem sokkal precízebben és könnyebben lehet velük dolgozni. Viszont miután kipróbáltam a színeket, és le akartam törölni, bizony nem ment. Kézmosással sem, halványodtak ugyan a csíkok, de nem tűntek el, és még másnap is látszódtak. Kíváncsi vagyok, hogy vajon szájon is ilyen sokáig fentmaradnak-e. Az egyedüli negatívum talán a színválaszték - egymillió féle rózsaszín (nem kedvencem...), és csak 1 pirosas szín...Remélem idővel lesz több szín is, mert egyelőre csak a pirossal szemezek, de szívesen látnék fuksziát, lilát, bordót is :-)

7 comments :

 1. A NYC-nek van hasonló ajakfilce, vajon az is ilyen tartós?

  ReplyDelete
 2. Igen, láttam én is, de nem volt teszter még kitéve, és nem próbáltam ki. De remélem, mert azért az jóval olcsóbb :-)

  ReplyDelete
 3. 1199,-
  Ezek mennyibe kerülnek?

  ReplyDelete
 4. Én vettem NYC filceket, hát mit mondjak, azóta nem nagyon használok mást, nagyon tartósak és simán lehet föléjük balzsamot is használni, kb 12 óráig látszik a számon és nagyon intenzív színük van. Nagyon jók!

  ReplyDelete
 5. Én pont azt néztem, hogy majdnem mindegyik pirosas, bordós szín:D

  NYC-ből egy rózsaszínt vettem, de szerintem alig látszik a számon:/

  ReplyDelete
 6. Vixy: DM-ben én 2500-ért láttam.

  Maniacgirl: ez jó hír, de én látni akarom a színüket, úgyhogy kell előbb keresnem teszteres állványt.

  Babus: érdekes :D Lehet, hogy a fura új dm-es világítás miatt, de nekem mindegyik olyan rózsaszínnek tűnt, aztán már nem is néztem természetes fényben. De persze én nagyon utálom ezt a színt, úgyhogy biztosan nem mind rózsaszín, én csak azt láttam, hogy nem az én színeim, tehát rózsaszínek :)))

  ReplyDelete
 7. Nekem is van NYC, a legvilágosabb színben(világos rózsaszín), és szerintem nagyon jó:)
  Látszik, hogy van valami szín a számon, de nem feltűnő, és tartós is, ami suliba tök jó, mert nem kell állandóan szájfényezni...viszont használni kell mellé valamilyen ajakápolót, mert nekem kicsit kiszárította az amúgyis száraz számat: /
  De az árát megéri:))

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!