OPI Burlesque CollectionA krakkói zsákmányban már láthattátok, hogy megszereztem életem első OPI lakkjait. A tavalyi ünnepi szezonra a Burlesque című (egyébként nem nagy durranás) filmmel karöltve jelentek meg ezek a lakkok. Tényleg nagyon ünneplős, csillogós színek, pedig ezek még a kollekció visszafogottabb darabjai, láttam képeket sokkal durvább csillámmennyiségről is. A képen azért csak három lakk szerepel, mert a negyediket (Ali's big break) a barátnőmnek adtam, hogy legyen neki is OPI lakkja :-)
Egyébként nem ájultam el tőlük, nagyon szépek a színek, de tartósságban simán veri a Claire's lakk eddig. A száradás gyors, és elég könnyű volt lemosni a sok csillám ellenére is. A két szélső (Take the Stage és Rising Star) fólia hatású, bronzos, aranyos csoda, igazi karácsonyi hangulattal, a középső (The Show Must Go On!) pedig egy duokróm lakk sötét pink és narancs színekkel, eszméletlen szép. 

Arra is rájöttem, hogy mennyire jók ezek az icipici lakkok, pont arra elég, hogy legyen ilyen színem, használgassam, és aztán el is fogyjon. Nem hiszem, hogy valaha is el tudnék használni egy 15 ml-es, teljes üveget, még ha nagyon kedvenc, akkor sem. Plusz sok színt akarok, úgyhogy jobb a mini üveg, most ilyenekre vadászok, szerencsére az OPI is, de az Orly, Essie is szoktak mini szetteket kiadni, én pedig ki fogom próbálgatni őket!
A tovább mögött jönnek a Burlesque lakkok, mindegyik két rétegben:

 The Show Must Go On!
  The Show Must Go On!

 
Take the Stage
 Take the Stage

Rising Star
Rising Star

6 comments :

 1. Köszönöm a duokróm kifejezést, van egy Chanel lakkom, ami ilyen és eddig sosem tudtam kellően expresszíven leírni a jellegét. :)
  Amúgy is a Show must go on a legszimpibb nekem. Claire's lakkot hol lehet beszerezni?

  ReplyDelete
 2. Nagyon édesek ezek a pici üvegek:))) szerintem a The Show Must Go On! a legszebb;)

  ReplyDelete
 3. Dyna: Claire's boltban :D Van a Westendben, Arénában is.

  ReplyDelete
 4. :DD Köszi, akkor tudom már! Kívülről láttam azt a boltot, de még sosem mentem be, nah majd most! ;)

  ReplyDelete
 5. Nagyon szépek!! O.O Már régóta gondolkozom azon, hogy veszek egy OPI lakkot, de még sosem volt rá alkalmam. Még az is lehet, hogy majd netről rendelek! De nagyon meggyőző a teszted!!:)

  ReplyDelete
 6. Dyna: igen, kicsit úgy néz ki, mint egy játékbolt, meg ugye csak az ékszereket látod, de ott bújkálnak a lakkok is! :)

  Dorka: Köszönöm! Ebayen biztosan tudsz rendelni, csak győzz színt választani! :)

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!