A nyertes pedig... + Év Bloggerinája finálé

Összesen 144-en jelentkeztetek a játékra, 355 esélyt szerezve. Nagyon örülök, hogy ennyien összegyűltetek, és játszottatok velem, és ugyan most csak egy embert sorsolhatok, ígérem, ez nem az utolsó lehetőség volt és lesz még játék a későbbiekben is.
És ugorjunk is az izgalmas részhez: lássuk a nyertest!Gratulálok Kremynek, remélem tetszeni fognak neki a nyeremények! :-) Írok neked emailt, kérlek válaszolj mielőbb, hogy küldhessem a sminkeket az ecsetet pedig a Sigma fogja neked postázni! 

A többieknek is köszönöm mégegyszer! Annak meg aztán különösen, hogy szinte mindenki megírta a kedvenc termékét, úgyhogy lesz mit nézegetnem a boltokban, hogy megtudjam, miért is pont ezek a kedvenceitek. :)

Még egy hírem van mára: véget ért a Max Factor bloggerversenye, és az Év Bloggerinája nem más lett, mint Dorka. Gratulálok neki ezúton is, igazán megérdemelte, én neki drukkoltam a szavazataimmal. Azért kicsit irigylem a nagy táska smink miatt :-)) Ha esetleg még él olyan ember a földön, aki nem ismeri őt, az sürgősen kattintson a nevére és nézze meg a videóit, mert azon kívül, hogy egy bűbájos teremtés nagyon jó dolgokat is tanít és érdemes figyelemmel kísérni a munkásságát!

8 comments :

 1. Hát ezt nem hiszem el...:'( De azért gratulálok a nyertesnek és nagyon irigylem ám :$

  ReplyDelete
 2. Sajnálom, hogy nem tudok mindenkit nyertesnek hirdetni :-( De játssz legközelebb is, hátha Fortuna melléd áll! :-)

  ReplyDelete
 3. Persze megértem:) Már alig várom a következő játékot:)

  ReplyDelete
 4. Köszikösziköszi, küldtem válaszmailt :)

  ReplyDelete
 5. Úúúú ennyire még közel sose voltam :D gratula =)

  ReplyDelete
 6. <3 édes vagy,nagyon köszönöm! :)))

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!