Max Factor Smokey Eye Effect + napi smink


Nagyon kíváncsi voltam erre a Max Factor krémes szemfestékre , mert Szűcs Adri, a Max Factor vezető sminkese is bemutatta a használatát egy videóban (itt nézhetitek meg) és ráadásul pont ugyanazt a színt kaptam meg, ami ott is szerepel. Követtem a lépéseket a videóban, ez lett a végeredmény. 

Ez az Onyx Smoke nevű ceruza, két vége van az egyik fehér, a másik pedig sötétszürke, mindegyik csillámos, úgyhogy egy igazi fényes, csillogós füstös szemet lehet vele készíteni. 

 
Könnyű felvinni, nagyon krémesek, és összedolgozni is szuperül lehet. Viszont ebből adódóan nem valami tartós. Magában már pár perc múlva elkezdett gyűrődni - ami persze az én rejtett szemhéjamnál nem is csoda. Kipróbáltam azt is, hogy szemhéjpúderrel fixálom, úgy már tartósabb volt. Csak az a baj, hogy így pont elveszik az, hogy milyen szuper, egyszerűen felkenem és kész a füstös szem, mert ha már púder is kell rá, akkor azt egy szemhéjalapózóra is tehetném, és akkor ugyanott vagyok. Szóval azoknak ajánlanám, akiknek szép gömbölyű, nagy szemük van, ahol nem gyűrődik nagyon a bőr, ők talán magában is tudják használni.  

Próbálta már ezt valaki? Mik a tapasztalatok?

1 comment :

  1. nekem is pont ilyenem van és sajnos én is azzal a problémával szembesültem, mint Te. az én szemhéjam is rejtett, elég gyorsan szétfolyik rajta ez a smokey festék.. próbáltam szemhéjalapozóval is, kicsivel tovább bírta, de nem az igazi.. pedig olyan jó ötlet ez a stift!

    ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!