Lush Grease Lightning

Még januárban vettem a Grease Lightning-ot de még nem is írtam róla, pedig nagyon jó. Igaz mivel nincs olyan mennyiségű pattanásom, ezért csak ritkán alkalmazom, akkor viszont csodálatos. Teafaolajos a cucc, aminek fertőtlenítő hatása szerintem már széles körben ismert. Én úgy szoktam használni, hogy egy picit nyomok az ujjamra a zseléből és bepöttyözöm vele a problémás területet, és csak egy nagyon picit kenem szét. Ez azért fontos mert alapvetően szárító hatása van, és nem akarom, hogy a bőröm ott is kiszáradjon, ahol nem kéne neki. Ahogy megszárad, úgy megkeményedik és kicsit húzza a bőrt, de nem vészes, sőt én kifejezetten szeretem érezni, amikor egy krém hat. És ez hat. A kezdődő pattanásra téve másnapra teljesen visszafordítja a folyamatot, és a dudor helyett csak egy kis piros folt van az ádáz ellenség helyén. 
Ha viszont egy pattanás már leszáradóban van, azzal nem csinál semmit, nem halványítja, nem gyorsítja a folyamatot, sajnos. Úgyhogy ez tényleg kifejezetten a kezdődő gyulladás visszaszorítására jó, legalábbis nekem így vált be a legjobban. Az ára 1990 Ft, szerintem a végtelenségig elég lesz nekem, és mivel pumpás a flakon, talán megromlani sem fog. Arra kell figyelni, hogy teljesen függőlegesen állítva nyomj belőle, így egész pici mennyiséget is lehet venni belőle (sajnos előfordult, hogy ha megdöntöttem kicsit, rengeteg jött ki belőle). 

Összességében nekem bevált ez a termék, de az is elképzelhető, hogy a tiszta teafaolajnak is ugyanez a hatása, és az valószínűleg olcsóbb is. Szóval nem biztos, hogy újravenném (már ha valaha is elfogyna :) )

Valaki próbálta már a Grease Lightning-ot? És a teafaolajat? Mindkettőt?

4 comments :

 1. A Grease Lighting talán egy kicsit jobb, mint a sima teafaolaj, mert vannak benne még más tök jó fertőtlenítő meg gyulladásgátló növények. Nekem is van egyébként, én is szeretem és nem is gondolná az ember, hogy mennyi mindenre jó :D pl szúnyogcsípésre, szőrbenövésre

  ReplyDelete
 2. Nagyon jól hangzik, ahogyan hat ez :)
  Én mondjuk azt csináltam, hogy teafaolajat, és aloevera-gélt kevertem össze, és azt tettem az arcomra. Csodás illata van szerintem, és olyan hűvöskés, fertőtlenítős érzést hagyott maga után, ami nekem nagyon tetszett, mert nem éreztem olyan kis betegnek a bőrömet. Szerintem én maradok is ennél, mert eléggé budget megoldás :))

  ReplyDelete
 3. Ezt zselét én is nagyon szeretem, főleg éjszaka szoktam kenni a problémás területekre.Nagyon jó gyulladás csökkentő.
  http://sparkleshines.blogspot.com/

  ReplyDelete
 4. Nekem is megvan ez a termék, és én is ezeket tapasztaltam vele, amiket te :)
  No meg amúgyis nagy teafaolaj rajongó vagyok :D Tele vagyok Body Shopos teafás cuccokkal, főleg a zselés arclemosó vált be nagyon :)

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!