Elf Studio Blush teszt


Olyan sok jót hallottam, már az Elf márkáról, úgy döntöttem, hogy ki kell próbálnom. Pakolgattam össze a kívánságlistát, hol bővítve, hol szűkítve, de sosem adtam fel a rendelést. Pedig nagyon gyakori náluk az ingyenes szállítás vagy a 20%-os kedvezmény, havonta egy biztosan van (sokszor több is). Érdemes követni a Facebook oldalukat, ahol mindig kiírják az aktuális kedvezmények kódjait, és attól függően vannak ajánlatok, hogy éppen hány százezer tetszikelőnél járnak. Nekem ez nagyon szimpi, igazi vásárlóbarát hozzáállás.
Amikor volt a királyi esküvő, akkor megfejelték az ingyenes szállítást egy ajándék körömlakkal is, és mivel eléggé körömjunkie vagyok, tudtam, hogy eljött az én időm, és most kell rendelnem. Régóta a kívánságlistán volt a HD Powder és egy Studio pirosító, ezek mellé jött egy sminkfixáló folyadék és a választott körömlakk. Elsőként a pirosítóról írnék részletesebben, de majd a többiről is lesz bejegyzés.Sok-sok pirosítója van az Elfnek, nekem mégis a Studio vonal tetszett jobban, bevallom leginkább a csomagolás miatt. Nagyon helyes kis kompakt, lekerekített szélek, tükör is van benne, stabilan záródó doboz, és nem mellesleg nagyon hasonlít a NARS pirosítók csomagoláshoz. Ráadásul matt műanyag, úgyhogy a por igen, de az ujjlenyomatok nem maradnak rajta. 
A színek közül a Mellow Mauve nevűt választottam, mert a rózsaszínes és barackos pirosítóim mellé szerettem volna egy lilásabbat, sötétebbet. Hát, azt kell mondjam, kicsit félrevezető a név. Semmi mályvásat nem látok benne, inkább kicsit pirosas barackos szín, kicsit hideg fénnyel. Nem túl pigmentál sajnos, ha kézzel nyúlok bele, akkor sok marad az ujjamon, de felvitelnél már jóval halványabb. Ez valakinek pozitív, nekem nem annyira, inkább bánok óvatosabban egy pirosítóval, mint sokszor kelljen átmenni rajta, ha erősebb hatást akarok elérni. Viszont így nagyon természetes az arcon, mintha ott sem lenne, csak hát nem ezért vettem meg :). Szóval nem lett a szívem csücske se a szín, se a pirosító maga. Kár érte, mert amúgy tetszik, lehet, hogy majd kipróbálok más színt is, de most már annyi pirosítóm van itthon, hogy jujj, legalább egyet el kell használnom, mielőtt újat vennék.


Próbálta már valaki az ELF termékeket?

4 comments :

 1. Én próbáltam már több terméket is. Valahogy a körömlakkok nagyon sűrűek nekem, hamar beszárad.
  Viszont ennek a pirosítónak szép színe van és a kezeden elég intenzív a színe!

  ReplyDelete
 2. Én a Tickled Pink árnyalattal jártam hasonlóan, vagyis még rosszabbul: még ujjal dörzsölve is alig tudok valami kis színt kikapargatni belőle, ecsettel meg aztán végképp nulla a hatása. Már az ecsetem kezd szétesni, annyira erősen próbáltam vele a színt kinyerni a színt a kompaktból :(

  ReplyDelete
 3. A nem Studio-s pirosítók közül a Coy a kedvenc színem, csak ha pl utazol, könnyen törik :S

  ReplyDelete
 4. Ja, az Everyday Brights paletta is nagyon jó! :)

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!